Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Πιστοποίηση Travelife Gold για το ξενοδοχείο Cactus Beach

Το 4άστερο ξενοδοχείο Cactus Beach, της οικογένειας Cactus Hotels, Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε., στη Σταλίδα Κρήτης, απέσπασε για τρίτη συνεχόμενη φορά και συγκεκριμένα για την περίοδο 2018 – 2020, την διεθνή πιστοποίηση βιωσιμότητας Travelife Gold. Από το 2014 το Cactus Beach άρχισε να διαμορφώνει πιο δυναμικά και να προβάλει ένα τουριστικό μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, το οποίο συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση της τοπικής ευημερίας σε συνδυασμό με την κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης που είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φιλοξενίας.

Το Travelife Gold αποτελεί μια πιστοποίηση διεθνούς αναγνώρισης η οποία βοηθά τα 1.300 ξενοδοχεία – μέλη του σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις τους. Τα ξενοδοχεία που πληρούν το πρότυπο Travelife αναγνωρίζονται επίσημα με το βραβείο Travelife για να προωθήσουν τα επιτεύγματά τους.

Το Travelife έχει σχεδιαστεί από την ταξιδιωτική βιομηχανία ως ένα προσιτό και δίκαιο σύστημα που βοηθά τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα να βελτιώσουν τη βιωσιμότητά τους. Αυτό θα το επιτύχουν εφόσον ανταποκριθούν σε μια σειρά αυστηρών προδιαγραφών και κριτηρίων που ορίζει το πρότυπο.

Το Cactus Beach προσφέρει μια σειρά επιλογών σε τύπους δωματίων και παροχών. Διαθέτει τρεις πισίνες, παιδική πισίνα, τρία εστιατόρια, 3 pool snack bars και ένα κεντρικό coffee shop με τζάκι και TV corner, spa and gym fitness center, παραλία με ξαπλώστρες ομπρέλες και μπαρ, παροχή ιντερνέτ, συνεδριακό χώρο και ελεύθερο παρκινγκ.
Ετικέτες: , ,

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση