Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Δράσεις τουριστικής προβολής σε Άγιο Νικόλαο, Κεφαλονιά και Κόρινθο

Οι Δήμοι Αγίου Νικολάου, Κεφαλονιάς και ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Αρίων» προβαίνουν σε δράσεις τουριστικής προβολής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής, αποφάσισε την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Μεταφράσεις και επιμέλεια κειμένων για τα τουριστικά φυλλάδια, την τουριστική ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Αγίου Νικολάου», σε συνάρτηση με την εκτέλεση της εργασίας «Δημιουργία διαφημιστικού υλικού για την τουριστική προβολή του Δήμου Αγίου Νικολάου», συνολικού προϋπολογισμού 17.882,62 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Κεφαλονιάς αποφάσισε την προμήθεια και επανεκτύπωση 40.000 τεμαχίων χαρτών (mini maps) πόλεως Αργοστολίου και Κεφαλονιάς, δαπάνης 4.774 ευρώ με ΦΠΑ.

Τέλος, ο Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Αρίων» αποφάσισε την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών δημιουργίας, φιλοξενίας, ενημέρωσης και υποστήριξης δυναμικής τουριστικής ιστοσελίδας του Σ.Π.Ο.Α.Κ., έναντι συνολικού ποσού 5.939,60 με ΦΠΑ.

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση