Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Προβολή ελληνικών προορισμών στην Ινδία

Με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής στην Ινδία και την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού από τη χώρα αυτή στην Ελλάδα, MTC GROUP και NAMASTE GREECE ενώνουν δυνάμεις για την οργάνωση ειδικών προωθητικών ενεργειών για λογαριασμό των περιοχών με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρία συμβούλων.

Το Namaste Greece αποτελεί brand του ομίλου εταιρειών Comtrade - παροχής συμβουλών, με εξειδίκευση στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης και διαχείρισης από την Ινδία στην Ελλάδα.

Με έδρα τη Βομβάη και γραφεία στην Αθήνα, η εταιρεία παρέχει σε Ινδούς τουρίστες όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστούν στην Ελλάδα μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες, την Skylines.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, η Ινδία αποτελεί πλέον την έκτη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη στον κόσμο, έχοντας αφήσει τη Γαλλία στην έβδομη θέση. Το ΑΕΠ της χώρας αυτής αυξήθηκε στα 2,59 τρισεκατομμύρια δολάρια στα τέλη του 2017, ενώ η Παγκόσμια Τράπεζα υπολογίζει ότι στη διάρκεια του 2018 θα ξεπεράσει και τη Βρετανία.

Τα τελευταία χρόνια η ινδική οικονομία αναπτύσσεται ταχύτερα ακόμα και από την κινεζική ενώ, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι ζήτημα χρόνου να γίνει η πέμπτη οικονομική δύναμη , με προοπτική, όπως προβλέπει η βρετανική εταιρία συμβούλων CEBR , να φτάσει στην τρίτη θέση το 2023.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση