Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

ΟΙ Εθνικές Ομάδες στην Κροατία

Οι Εθνικές Ομάδες Υπερπήδησης Εμποδίων βρίσκονται ήδη Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2018, που διεξάγεται από 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Στο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 180 περίπου αθλητές με ισάριθμα άλογα από εννέα χώρες: Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία και FYROM. Η χώρα μας θα συμμετάσχει σε όλες τις κατηγορίες, Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Αμαζόνων, ως εξής:

Ομάδα Παίδων: Αθηνά Ζολώτα – Γιάρα με Stamiro 2, Άννι Μάγιο – Βατίδη με C Anton H, Σοφία Τόκη με Havanna Vant Steenputje, Συμεών Παρασχάκης με Boris Du Melnir-10 και στο ατομικό θα αγωνιστούν: Άγγελος Καρανικόλας – Οττάβυ με Alexandra, Σωτήρης Αντωνόπουλος με By Chance, Μαριάννα Γκουνέλλα με Cartogolda και Χρυσούλα - Εβελίνα Βόγλη με Konche F Lafonten.

Ομάδα Εφήβων: Πάολα Μαρτίνη με Electic Elvis C, Άννα - Σοφία Δανάλη με Mister Chayote Z, Σελήνη Ποππ με Brandy Sugar SKB, Αντώνης Αντωνίου με Loon Illusion και στο ατομικό θα αγωνισθούν: Δημήτρης Δρούγας με Magic De France, Μαρία – Αναστασία Νικολαίδου με Flippo VDL και Μαρία – Λουτσιάννα Ξεπαπαδάκη με Unique Du Holme.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων θα αγωνιστούν στο ατομικό ο Λεωνίδας Παλέγδας με Calista de la Hart και η Αμαλία Πανταζοπούλου με Clear the Way.

Ομάδα Ενηλίκων: Κρίτων Ζαφειρόπουλος Dicaprio, Άννα - Μαρία Παπαγεωργίου με LC Waikiki Akino, Αικατερίνη Λασκαρίδη με Concordia 38, Γρηγόρης Βόγλης με Quelly Briquedalle και στο ατομικό: Μαρία Παπουρδάνου με Unique de Rhodes, Δημήτρης Νάτσης με Mini Dollar και Ευθύμης Κρεμιώτης με Rockstar.

Ομάδα Αμαζόνων: Κατερίνα Ντουμποντέλ με Fleur VL, Βαλέρια Ζαχαρίου με D’ Artagnan, Καρολίνα Βογδάνου με Antrax, Αγγέλικα Καρακασίλη με Captain Cunterbunt και στο ατομικό: Στεφανία Παπαδημητρίου με Atash De La Hogue, Ίρμα Φραγκογιάννη – Μάτσα με Rehxaco Louwenn, Έλεν Σχούτ με Chicago W, Δανάη – Ελευθερία Μπεσδεμιώτη – Αβραμίδου με Campino 485.

Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής είναι ο κ. Κώστας Καρακασίλης Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΙ και Αρχηγός Ομάδος ο κ. Πάρης Κουτσογιάννης.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση