Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ρωσικός τουρισμός: Η Ελλάδα στους τοπ προορισμούς το φθινόπωρο

H Ελλάδα είναι ανάμεσα στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς διακοπών των Ρώσων που προγραμματίζουν ταξίδι στο εξωτερικό το Φθινόπωρο, σύμφωνα με στοιχεία κρατήσεων από μεγάλους ρώσους τουρ οπερέιτορ που επεξεργάστηκε η ένωση ρώσων τουρ οπερέιτορ, ΑΤOR.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Σεπτέμβριο και το πρώτο μισό του Οκτωβρίου, με σειρά προτεραιότητας, είναι η Τουρκία (αύξηση της ζήτησης κατά 74%), η Τυνησία, η Κύπρος, η Ρωσία, η Ισπανία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Δομινικανή Δημοκρατία, το Βιετνάμ και η Ταϊλάνδη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Τουρκία καταλαμβάνει τις μισές κρατήσεις για την εν λόγω ταξιδιωτική περίοδο σε πολλούς μεγάλους ρώσους τουρ οπερέιτορ (ANEX Tour, PEGAS Touristik).

Σύμφωνα με τους τουρ οπερέιτορ, η Τουρκία κερδίζει στον ανταγωνισμό λόγω του συνδυασμού σχεδόν όλων των στοιχείων που επιλέγουν οι Ρώσοι για τις διακοπές τους: χωρίς βιζα, κοντινός προορισμός, μεγάλη σεζόν, 2 ακτές, ευρεία επιλογή ξενοδοχείων, all inclusive.

Από την άλλη πλευρά, οι αυξημένες πωλήσεις για Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα αποδίδονται στο εύρος δραστηριοτήτων που προσφέρουν: παραλίες, περιηγήσεις σε αξιοθέατα, γαστρονομικά ταξίδια, περιπέτεια και οικογενειακές διακοπές.
Επίσης, τα ξενοδοχεία των χωρών αυτών μειώνουν τις τιμές την περίοδο αυτή για τους διεθνείς τουρίστες.

Συγκεκριμένα, για τη χώρα μας, ο τουρ οπερέιτορ Biblio-Globus προσφέρει διαμονή μιας εβδομάδας από 20.300 ρούβλια ανά άτομο.

Η TUI Ρωσίας προσφέρει πακέτο για Κρήτη, με αναχώρηση στις 7 Σεπτεμβρίου, χωρίς γεύματα, από 27.500 ρούβλια το άτομο και ο ICS Travel Group ταξίδια περιηγήσεων σε αξιοθέατα με αναχώρηση στις 10 Σεπτεμβρίου για 2 άτομα από 67.000 ρούβλια.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση