Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Δράσεις τουριστικής προβολής Αιγιαλείας

Οι δράσεις τουριστικής προβολής του δήμου έχουν ως εξής:

Δημιουργία Φωτογραφικών Αρχείων και Βίντεο

• Τεχνική υποστήριξη για την δημιουργία φωτογραφικού αρχείου και βίντεο του Ερινεού, περιοχή από όπου ρέει ο Σαλμενίκος ποταμός (ή Φοίνικας) και μεγάλο μέρος του καλύπτεται από το όρος Ζήρια.
• Τεχνική υποστήριξη για την δημιουργία φωτογραφικού αρχείου και βίντεο της Ακράτας. Επιπροσθέτως, δημιουργία φωτογραφικού αρχείου και βίντεο για την περιοχή της Αιγείρας, η οποία είναι ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Αιγιαλείας που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει παραθεριστές κυρίως από την Αθήνα και έχει εξελιχθεί μαζί με την Ακράτα, σε ένα από τα πλέον παραθεριστικά μέρη της Αχαΐας. Εξάλλου, το όνομα της αρχαίας Αιγείρας, σύμφωνα τους ερευνητές, έχει μέσα του κάτι ιερό. Την συλλαβή «iero» που σύμφωνα με την αποκρυπτογράφηση της μυκηναϊκής γραφής, σημαίνει «ιερό». Γι' αυτό και πιστεύεται ότι το μέρος της Αιγείρας στα προϊστορικά χρόνια ήταν ιερό, γεμάτο από δάση και βουνά.
• Τεχνική υποστήριξη για την δημιουργία φωτογραφικού αρχείου και βίντεο του Αιγίου, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αχαΐας και έδρα του Δήμου Αιγιαλείας. Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι η ονομασία Αίγιο, σύμφωνα με τον Στράβωνα, προήλθε από την ιερή αίγα Αμάλθεια, που ανέθρεψε τον Δία όταν αυτός κρυβόταν από τον παιδοφάγο πατέρα του Κρόνο.

Δημιουργία Λογοτύπων και Κειμένων

• Μετάφραση, επιμέλεια και επεξεργασία κειμένων, για την τουριστική πληροφόρηση και ενημέρωση εκδηλώσεων του δήμου.
• Γραφιστική απεικόνιση και συμβουλευτικές υπηρεσίες καταχώρησης και κατοχύρωσης ονόματος και σήματος (logo).

Ο συνολικός προϋπολογισμός για τις ανωτέρω δράσεις τουριστικής προβολής του Δήμου Αιγιαλείας, ανέρχεται στον ποσόν των 33.300 ευρώ.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση