Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Διάκριση Ελλήνων στο άθλημα της Ιππασίας στην Ευρώπη!

Έλληνες Ιππείς κατακτούν πρωτιές στην Ευρώπη μόλις μία βδομάδα πριν από τις μεγάλες ιππικές διοργανώσεις, τα Ευρωπαικά πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και νέων Ιππέων υπερπήδησης εμποδίων και ιππικής δεξιοτεχνίας αντίστοιχα σε Samorin και Roosendaal.

Συγκεκριμένα, στο άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων στο CSI1* του Fontainebleau της Γαλλίας η Άννα Δανάλη συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και με τον Prelude de la Roque και κατέκτησε 2 πρώτες θέσεις σε αγωνίσματα ύψους 1.25μ. Μία 3η θέση πήρε και με τον Con Top σε αγώνισμα ύψους 1.30μ.  Επίσης,η πρωταθλήτρια εφήβων,  Πάολα Μαρτίνι στον  διεθνή αγώνα του Valkenswaard στην Ολλανδία σε κατηγορία εφήβων ύψους 1.20μ.  με τον Cobbydor ήταν στην 2η θέση. Στον ίδιο αγώνα ο Άγγελος Τουλούπης με την Coco Channel ήταν στην 2η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.35μ., ενώ σε κατηγορία νέων ίππων ύψους 1.45μ. με τον Be Aperle αναδείχθηκε νικητής.

Γεγονός είναι ότι στην ιππική δεξιοτεχνία, πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από την 2η θέση στο αγώνισμα freestyle εφήβων στο διεθνή αγώνα του Diepenbeek στο Βέλγιο στις αρχές του Ιούλη έκανε η Θεοδώρα Λιβανού με τον Winston.  Τέλος, η πρωταθλήτρια ενηλίκων 2017, Ιόλη Μυτιληναίου κατέκτησε τη πρώτη θέση με τον Glen Moray σε κατηγορία νέων ίππων ύψους 1.25μ. στο CSIYH  Knokke του Βελγίου.
 
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση