Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Η τουριστική ανάπτυξη στη παραλιακή ζώνη της Λάρισας, σε πρώτο πλάνο για την κ. Έλενα Κουντουρά

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται να είναι για την κα Έλενα Κουντουρα η τουριστική ανάπτυξη στην παραλιακή ζώνη της Λάρισας, αφου συναντήθηκε στο υπουργείο τουρισμού, παρουσία του υφυπουργού  αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων  κ. Βασίλη Κόκκαλη, με τον πρόεδρο του  νεοσυσταθέντος  συλλόγου καταστηματαρχών παραλίων  Ν. Λάρισας κ. Δημήτρη Χασιώτη και τον αντιπρόεδρο κ. Αλέξανδρο Μαραμή , και συζήτησαν τις δυνατότητες και τις προτεραιότητες  της ανάπτυξής της.

Η Υπουργός τους ενημέρωσε εκτενώς  για την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική με στόχο τον τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.  Συγκεκριμένα, ανέπτυξε  τις κατευθύνσεις και τις δυνατότητες ώστε  μέσα από τoν κεντρικό σχεδιασμό και τη  στενή συνεργασία με την Περιφέρεια, τους τοπικούς φορείς, τους τουριστικούς φορείς και τον ιδιωτικό τομέα, να επιτευχθεί η  δυναμική προώθηση και προβολή των προορισμών και η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος. Επίσης,  συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές από την  ενίσχυση της συνδεσιμότητας στο αεροδρόμιο  Ν.Αγχιάλου καθώς και οι δράσεις  μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ για την ενθάρρυνση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στον τουρισμό. 

Τέλος, ο  σύλλογος ενημέρωσε την κα Κουντουρά  για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και ζήτησε τη  συνεργασία και στήριξή της  στις προσπάθειές του για  την περαιτέρω ανάδειξη και στοχευμένη προβολή της περιοχής.


Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση