Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων με τη Θεσσαλία

Στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia, η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα υλοποιήσει ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων με τουριστικές περιοχές της Θεσσαλίας, κατόπιν αποφάσεως της οικονομικής της επιτροπής.

Η ξενάγηση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, επίσκεψη στα γεωφυσικής ομορφιάς και ιστορικής σημασίας Μετέωρα και ειδικότερα στο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου που χρονολογείται από το 12ο αιώνα, στην Αγία Τριάδα και στο γεωλογικό μουσείο με ψηφιακή παρουσίαση του σχηματισμού των Μετεώρων. Επόμενοι σταθμοί του ταξιδιού γνωριμίας, είναι η Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα, με σκοπό την επίσκεψη στα Μουσεία Ψηφιακής Απεικόνισης Μετεώρων, Φυσικής Ιστορίας, Ελληνικής Παιδείας, καθώς και τα εργαστήρια αγιογραφίας και τα οινοποιεία της περιοχής.

Τέλος, οι τουριστικοί πράκτορες θα περιηγηθούν στη Μαγνησία, όπου θα ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του παραλιακού μετώπου του Βόλου όπως είναι το αντίγραφο της Αργούς, η υπαίθρια γλυπτοθήκη πάρκου Αναύρου, τα παραδοσιακά τσιπουράδικα της πόλης καθώς και στα χωριά του Πηλίου Μακρινίτσα, Πορταριά και Τσαγκαράδα. Στο Πήλιο, οι τουριστικοί πράκτορες θα επισκεφθούν την παραλία του Μυλοποτάμου, τον Άγιο Ιωάννη, τη Βυζίτσα, τις Μηλιές την Άφησο, τα Λεχώνια, ενώ θα έχουν και την ευκαιρία ξενάγησης σε παραδοσιακό ελαιοτριβείο της περιοχής.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση