Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Αποκλειστικό: Ανοίγει το Athenaeum Grand Hotel

Άλλη μία μεγάλη και πολλά υποσχόμενη επένδυση για τον τουρισμό της Αθήνας από νέους και σοβαρούς επιχειρηματίες.

Πρόκειται για το ATHENAEUM GRAND HOTEL, το οποίο κάνει grand opening την 1η Ιουνίου. Είναι ένας πολυτελής χώρος 4 αστέρων, του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε το 2017.

Το ATHANAEUM GRAND HOTEL διαθέτει 92 δωμάτια και σουίτες καθώς πολλά από αυτά προσφέρουν και θέα στην Ακρόπολη. Επίσης, στο ξενοδοχείο υπάρχουν υπηρεσίας ευεξίας, γυμναστήριο, αίθουσα αυνεδριάσεων και ιδιωτικό πάρκινγκ. Η άριστη διαμονή και η μοναδική φιλοξενία είναι  ο συνδυασμός που εγγυάται το ATHENAEUM GRAND HOTEL.

Το εν λόγω ξενοδοχείο βρίσκεται στη Λεωφόρου Συγγρού 142, απέναντι από το Intercontinental, όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν κατάστημα της Πειραιώς. Οι ιδιοκτήτες του, δύο νέοι επιχειρηματίες αποφάσισαν να επενδύσουν στην Ελλάδα δημιουργώντας εκλεπτυσμένο design παράλληλα με τη παραδοσιακή θέα της Ακρόπολης, εκτοξεύοντας το επίπεδο της περιοχής.
Atheneaum Grand Hotel
Το gnoristetinellada σας παρουσιάζει τους ιδιοκτήτες του!

Η Κελέση Παναγιώτα πριν αποφασίσει να επενδύσει στον τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα, έχει αποκτήσει 15ετη εμπειρία στον βιομηχανικό τομέα και συγκεκριμένα στα επαγγελμαντικά πλυντήρια-καθαριστήρια. Διαθέτει λοιπόν μεγάλη πείρα στην οργάνωση του ξενοδοχειακού τομέα εκ των έσω.

Ο Ιωάννης Ανδρικόπουλος έρχεται από το εξωτερικό, όπου ζούσε χρόνια και δραστηριοποιούνταν στον χώρο της Υγείας. Έχει πολυετή εμπειρία καθώς εργαζόταν ως οικονομικός διευθυντής, έχοντας σπουδάσει στο οικονομικό Νομικής. Αποφάσισε να επιστρέψει πίσωστην Ελλάδα για να κάνει αυτή τη μεγάλη επένδυση του ATHENAEUM GRAND HOTEL.

Με τη συνεργάτιδα Κελέση Παναγιώτα έχουν ήδη ασχοληθεί και με μικρότερες ξενοδοχειακές μονάδες στη Πρωτεύουσα αλλά και στις Κυκλάδες.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση