Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Σημαντικές επαφές της Ελ. Κουντουρά για τη προώθηση του ελληνικού τουρισμού στις ΗΠΑ!

Με αφορμή την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση - θεσμό Blue Dream Summer Gala της  ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Κοιμήσεως Θεοτόκου  των Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη, η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο  Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κώστας Τσέγας, στο πλαίσιο επίσκεψής τους στις ΗΠΑ για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού, επισκέφθηκαν  το γραφείο του ΕΟΤ στη Νέα Υόρκη, και συναντήθηκαν με τον νέο Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ελλάδας, κ. Γιάννη Μπουμπούκη.

H εκδήλωση διοργανώθηκε από τον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο, Πρωτοπρεσβύτερο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και την Πρεσβυτέρα Ξανθή ενώ διανεμήθηκε αναμνηστικό λεύκωμα, που περιλάμβανε ειδικό αφιέρωμα- καταχώρηση για την Ελλάδα, στο πλαίσιο του υλοποιούμενο διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ στις ΗΠΑ για το 2017 και των στοχευμένων ενεργειών για την προσέλκυση τουριστικών ροών επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού χαρακτήρα. Στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκαν 450 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι Αμερικανοί και Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες. Συγκεκριμένα,  οι κ.κ.  John και Μargo Catsimatidis, John Kalamos, Dean Metropoulos και John Koudounis, ο εκπρόσωπος του Hellenic Initiative, κ. Peter Poulos, o Διευθυντής Πωλήσεων της Emirates για τις Ανατολικές Πολιτείες των ΗΠΑ,  κ. Joel Goldowsky, και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, κ. Κωνσταντίνος Κούτρας. Συμμετείχε επίσης η Προϊσταμένη του ΕΟΤ Αμερικής και Καναδά κα Γκρέτα Καματερού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την επίσκεψή τους στη Νέα Υόρκη, η Υπουργός Τουρισμού και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ συναντήθηκαν με εκπροσώπους tour operators  και ταξιδιωτικών γραφείων για την ενημέρωσή τους σχετικά  την πορεία των κρατήσεων προς την Ελλάδα. Επίσης, στις συναντήσεις επιβεβαιώθηκε η ανοδική πορεία των αφίξεων από ΗΠΑ για το 2017 και συζητήθηκε η θετική πορεία των πωλήσεων πακέτων που έχουν ξεκινήσει ήδη για το 2018. Τέλος, ακολουθεί ομιλία της κας Κουντουρά στο συνέδριο της  Αμερικανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, ΑSTA, όπου θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση