Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Οι νικητές των Greek Hotel of the Year Awards 2019

Ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν στην τελετή απονομής των Greek Hotel of the Year Awards που έλαβε χώρα την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Λυκιαρδοπούλου – «Amalias 36» στην Αθήνα, από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications.

Ανάμεσα στα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν, το Euphoria Retreat στο Μυστρά απέσπασε τον τίτλο Iconic Hotel, το Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο το βραβείο Best Architecture, το Casa Cook Kos τον τίτλο Lifestyle Hotel of the Year, το Mayia Exclusive Resort & Spa στη Ρόδο το βραβείο All-inclusive Hotel of the Year, το Stella Island Luxury Resort & Spa στην Ανάληψη του Ηρακλείου τον τίτλο Adults – only Hotel of the Year και το Lesante Blu Exlcusive Beach Resort στη Ζάκυνθο ως Luxury Resort of the Year. Τα Greek Hotel of the Year Awards ανέδειξαν ξεχωριστά ξενοδοχεία και ξενώνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπως το Albergo Gelsomino στην Κω – Heritage Hotel of the Year, ο Ξενώνας Άστρα στο Πάπιγκο – Traditional Guesthouse of the Year και το Opora Country Living στο Ναύπλιο – Nature Lovers’ Hotel of the Year.

Επιπλέον, στα βραβεία ξεχώρισαν σημαντικά ξενοδοχειακά new openings και ανακαινίσεις που υλοποιήθηκαν τη χρονιά που πέρασε, όπως το Antigon Urban Chic Hotel στη Θεσσαλονίκη – New Hotel Of the Year, το NJV Athens Plaza – Suite of the Year και το Contessina Suites & Spa στη Ζάκυνθο – Spa Facilities of the Year.

Τις υποψηφιότητες στα Greek Hotel of the Year Awards, που διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, αξιολόγησε εικοσαμελής κριτική επιτροπή με πρόεδρους τη Τζίνα Μαμιδάκη – Διευθύνουσα Σύμβουλο της Bluegr, το Διονύση Σοτοβίκη – Αρχιτέκτονα και τον Αλέξη Γαληνό – Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ). Μέλη της κριτικής επιτροπής είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες της ανάπτυξης και λειτουργίας ξενοδοχείων, αρχιτέκτονες και δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση