Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Πετυχημένη ελληνική αποστολή στη Βουλγαρία

Στις 24-27 Αυγούστου ομάδα Ελλήνων αθλητών συμμετείχε στο Διεθνή Αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων CSI που διεξήχη στη Ζιτνίτσα της Βουλγαρίας, φέροντας εις
πέρας την αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Μεταξύ των αθλητών μας διακρίθηκαν  οι εξής :

●Σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. :  Στην 1η θέση η Άννα – Σοφία Δανάλη με τον ίππο Prelude De la Roque με διπλή άπταιστη διαδρομή.

●Σε αγώνισμα ύψους 1.35μ. :  Στη 2η θέση ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur ήταν δεύτερος και στην 3η ο Τάσος Ραίσης με τον Hermes Van De Pereboom, με άπταιστες διαδρομές. 

●Σε αγώνισμα ύψους 1.20μ. : Στη 2η θέση η Mαργαρίτα Δενδρινού με τον Bonfire van Vrijhen., ενώ στην 3η  ήταν ο Αντώνης Αντωνίου με τον Loon Illusion, επίσης με άπταιστες διαδρομές.

●Στο αγώνισμα Grand Prix, ύψους 1.40μ.:  Στην 6η θέση η Μαρία Παπουρδάνου με τον Unique de Rhodes με διπλή άπταιστη διαδρομή, ενώ στην 10η θέση κατατάχθηκε ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur με άπταιστη διαδρομή. 

Πρόκειται για έναν αγώνα-προετοιμασία για τους αθλητές μας , καθώς στις 30 Αυγούστου με 3 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Πρωτάλημα
Υπερπήδησης Εμποδίων που θα λάβει χώρα επίσης στη  Ζιτνίτσα. Όσον αφορά τις ομάδες , ορίστηκαν οι εξής : Ομάδα Παίδων:    Άρτεμις Πιτσικού με Marisa, Εβελίνα Βόγλη με Qualinka du Chatet , Αθηνά Ζολότα – Γιάρα με Stamiro 2, Μελίνα Πεϊμανίδη με Carnavals Wonder και στο ατομικό θα αγωνιστεί η Σοφία Τόκη με Havanna Vant Steenputie. Ομάδα Εφήβων:   Πάολα Μαρτίνη με Electic Elvis C, Σελήνη Ποππ με Brandy Sugar, Άννα - Σοφία Δανάλη με Prelude de la Roque, Αντώνης Αντωνίου με Loon Illusion και στο ατομικό θα αγωνισθούν Δημήτρης Δρούγας με Magic De France, Σταύρος Θεοφανόπουλος με Taquine Du Vivier, Αμαλία Πανταζοπούλου με Oscar Du Perron.


Στην κατηγορία Νέων Ιππέων θα αγωνιστούν στο ατομικό η Μαρία Ζουμπουλάκη με Cretan Atlas και ο Γιώργος Αμούτζας με Eliah Ομάδα Ενηλίκων: Άννα - Μαρία Παπαγεωργίου με LC Waikiki Akino, Άννα Λεβή με Coeur De Lion, Κρίτων Ζαφειρόπουλος Dicaprio, Αλέξανδρος Φουρλής με Grandeur και στο ατομικό Γρηγόρης Βόγλης με Quelly Briquedalle, Μαρία Παπουρδάνου με Unique de Rhodes, Τάσος Ραίσης με Hermes Van De Pereboom, Ηλίας Μπαλιούσης με Kec Corsica. Ομάδα Αμαζόνων:   Μαργαρίτα Δενδρινού με Bonfire van Vrijhen, Δάφνη - Άννα Κεσίσογλου με B Bommel, Κατερίνα Doubodel με Persona Capitol, Αγγέλικα Καρακασίλη με Captain Cunterbunt και στο ατομικό Καρολίνα Βογδάνου με Antrax, Αικατερίνη Λασκαρίδη με Concordia 38, Νατάσσα Φούκη με Claus Well, Βαλέρια Ζαχαρίου με D’ Artagnan N. Στην κατηγορία Νεολέκτων Ίππων( 6 και 7 ετών) θα αγωνιστούν οι αθλητές Σταύρος Γεωργόπουλος με Princess Diana - Capitol, Κρίτων Ζαφειρόπουλος με last Man Watching, Ευθύμης Κρεμιώτης με Kinbab, Άννα Λεβή με Gijs, Δημήτρης Πασχαλίδης με Nick και Γιάννης Σκανδάλης με Copyright. Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής είναι ο κ. Άρης Κυπραίος μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΙ και Αρχηγός Ομάδος ο κ. Πάρης Κουτσογιάννης.

Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση