Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Έδεσε στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο Oceana

Στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκε σήμερα, Κυριακή, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Oceana της εταιρείας P&O Cruises, με 2.054 επιβάτες και 841 άτομα πλήρωμα.

Το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στη Σούδα στις 07.30 το πρωί, προερχόμενο από Πειραιά, και απέπλευσε στις 5 το απόγευμα, με επόμενο προορισμό τη Σαντορίνη.

Υπενθυμίζεται ότι το Oceana επισκέφθηκε για πρώτη φορά το λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων, πέρυσι, την ημέρα του Πάσχα, 8 Απριλίου 2018.

Η εταιρεία P&O Cruises είναι μία από τις κορυφαίες και η παλαιότερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο με ιστορία 180 ετών, καθώς ιδρύθηκε το 1837! Ανήκει στον όμιλο της Carnival Plc (τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο) και έχει στον στόλο της 8 πλοία. Επισημαίνεται, δε, ότι η εταιρεία και τα κρουαζιερόπλοια τού στόλου της βραβεύονται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους επιβάτες τους.

Το πλοίο Oceana ανακαινίσθηκε το 2017 και διαθέτει 1.008 καμπίνες εκ των οποίων 38 σουίτες, 5 εστιατόρια, 9 μπαρ, 4 πισίνες, 5 υδρομασάζ, θέατρο 530 θέσεων, γυμναστήριο, αίθουσα σπα, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ, κρίκετ, τένις, μίνι γκολφ, κ.λπ. Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεσαίας κατηγορίας και απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες καθώς διαθέτει ειδικούς χώρους και ειδικά προγράμματα – δραστηριότητες για παιδιά από 2 έως 17 ετών.

Yπενθυμίζεται ότι φέτος στα Χανιά αναμένονται 134 κρουαζιερόπλοια με 220.000 επιβάτες, σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση