Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Η Ελληνική Ιππασία στο τρίτο βαλκανικό πρωτάθλημα

Η Ελληνική αποστολή Ιππασίας θα πάρει μέρος στο τρίτο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της χρονιάς, 22 και 23 Σεπτεμβρίου, ενώ  αναμένεται να φθάσει στο ιππικό κέντρο «Shagya Sports Club», σήμερα  Πέμπτη.

Στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν  τέσσερις χώρες, η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Ρουμανία και η Τουρκία με συνολικά 23 ιππείς και άλογα. Ο αγώνας που θα δώσουν οι Βαλκάνιοι αθλητές είναι σε μία διαδρομή 90 χιλιομέτρων! Αρχηγός της  αποστολής είναι ο κ. Ηρακλής Μπάδρας,  μέλος του ΔΣ της ΕΟΙ και στο ομαδικό αγώνισμα θα πάρουν μέρος πέντε ιππείς ενώ στο ατομικό επιπλέον ένας. Συγκεκριμένα,  ο φετινός Πρωταθλητής Παντελής Σαλονικιός με τον Amir, η Χρύσα Μακρή με τον Golden Valley, η Γιαννούλα Μητώνα με την Aphroditi, ο Δημήτρης Μητώνας με τον Koheilan Salamon P, ο Ιωάννης Τσαούσης με την Snow White και ο Δημήτρης Δουλγέρης με τη ΝΑΟΜΙ.

Για το ομαδικό αγώνισμα μετρούν τα τρία καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, ο κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων καθορίστηκε για  τη  Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, ενώ ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την επομένη, Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου στις 7.00.

Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση