Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Δεύτερη νίκη για τη Μαρτίνη στην Ενηλίκων!

Η Πάολα Μαρτίνη, πρωταθλήτρια Νέων Ιππέων 2018, συνέχισε τις καταπληκτικές εμφανίσεις και στον αγώνα «Μ | ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2», που ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Κυριακή στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο κερδίζοντας για δεύτερη συνεχή φορά την 1η θέση στην Κατηγορία Ενηλίκων.

Στην δεύτερη κατηγορία Ενηλίκων της χρονιάς, η αμαζόνα του ΙΑΟΦ με τον Electic Elvis είχε τη μοναδική άπταιστη διαδρομή και πήρε τη νίκη. Στην 2η θέση για άλλη μία φορά ήταν ο περσινός Πρωταθλητής Ενηλίκων, Αλέξανδρος Φουρλής του ΙΟΜ με τον Grandeur με 4 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 82,39, ενώ στην 3η θέση ήταν ο Κρίτωνας Ζαφειρόπουλος του ΙΟΚΕΝ με τον Dicaprio με επίσης 4 βαθμούς και χρόνο 84,53.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων διεξήχθη αγώνας διαβάθμισης μεταξύ δύο αθλητών που είχαν άπταιστες διαδρομές. Την πρώτη θέση πήρε η Άννα Δανάλη του ΙΟΜ με τον Mister Chayotte Z με τη μοναδική άπταιστη στο μπαράζ και στην 2η θέση ήταν ο Αντώνης Αντωνίου με την Inca vd Withoeve του ΙΟΚΟΥΒ με 8 βαθμούς στο μπαράζ.

Στην Κατηγορία Εφήβων, στο μπαράζ κρίθηκε η πρώτη θέση ανάμεσα σε τρεις αμαζόνες που είχαν άπταιστες διαδρομές. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Νικολαίδου από την Θεσσαλονίκη και το ΑΚΙΘ με τον Flippo VDL με 4 βαθμούς στο μπαράζ. Δεύτερη ήταν η Μελίνα Πειμανίδη με την Candice του ΙΠΠΟΚ με 8 βαθμούς και στην 3η θέση η Βαλέρια Ζαχαρίου του ΙΟΒΟΠ με τον D’Artagnan με 19 βαθμούς.

Την πρώτη της νίκη στην Κατηγορία Παίδων κατάφερε η Αμαρυλλίς Παρασχάκη του ΑΙΟΒ με τον Lesourisso με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή. Στην 2η και 3η θέση ήταν η Σεμέλη Ποππ του ΙΟΒΟΠ με τα δύο άλογά της Arabella και Adrian Balboa με 1 βαθμό ποινής.

Και στην Κατηγορία Αμαζόνων έγινε αγώνας διαβάθμισης μεταξύ 7 αθλητριών με την Ειρήνη Σπανού με τον Copyright του ΙΟΕ να παίρνει τη νίκη με την μοναδική άπταιστη διαδρομή στο μπαράζ. Δεύτερη ήταν η Άννα Δανάλη του ΙΟΜ με τον Con Top με 4 βαθμούς και χρόνο 44,64 και τρίτη η Αγγέλικα Καρακασίλη με τον Captain Cunterbunt του ΙΟΚΑΛSG με 4 βαθμούς και χρόνο 47,06.

Στην Κατηγορία Νέων Ίππων, στα 7χρονα νικητής ήταν ο Dewars με τον Δημήτρη Νάτση του ΙΟΒΟΠ.

Αναμένεται το «Μ | ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019», τελικός Αγώνας Πρωταθλήματος, μετά από δύο εβδομάδες, το τετραήμερο 23- 26 Μαΐου επίσης στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Εκεί θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων, Αμαζόνα 2019 και Νεόλεκτος Ίππος 2019.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση