Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Πρωταγωνίστρια στον τουρισμό, η Κρήτη

Έχοντας ως στόχο την επιμήκυνση  της θερινής τουριστικής περιόδου αλλά και την υποστήριξη της τουριστικής κίνησης όλο το χρόνο στη Κρήτη  προωθούνται τα θεματικά τουριστικά προϊόντα, κλείνονται συμφωνίες με touroperators και ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ γίνονται επαφές και διαπραγματεύσεις με αεροπορικές εταιρείες.

Το Υπουργείο Τουρισμού είναι σε στενή συνεργασία  με την Περιφέρεια Κρήτης,τις τοπικές αρχές, τα Επιμελητήρια, τους τουριστικούς φορείς  και τον ιδιωτικό τομέα ώστε να υλοποιούνται  προγράμματα και ενέργειες για την τουριστική ανάπτυξη, προώθηση και προβολή της Κρήτης. Μάλιστα, η κα Έλενα Κουντουρά, παρουσίασε στο αναπτυξιακό συνέδριο της Κρήτης και σε όλους τους παραγωγικούς φορείς την εθνική και περιφερειακή  τουριστική πολιτική για την ανάπτυξη της Κρήτης  και την προώθησή της ως προορισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Όπως δήλωσε, η Υπουργός, η Κρήτη έχει  εξαιρετικά τοπικά προϊόντα και την μοναδική Κρητική διατροφή, και η σύνδεσή τους με τον τουρισμό θα ενισχύσει τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς και θα δώσει υψηλή προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν. Προτεραιότητα αποτελεί η διασύνδεση του τουρισμού με την πρωτογενή παραγωγή και τον αγροδιατροφικό τομέα που το Υπουργείο Τουρισμού προωθεί από κοινού με τα συναρμόδια Υπουργεία.

Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση