Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ενδυνάμωση Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης με Σύρο

 Μετά από συναντήσεις  με στελέχη ακτοπλοϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Αιγαίο, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την  Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 μεταξύ του Προέδρου της Fast Ferries κ. Θεολόγου  Παναγιωτάκη, του Εμπορικού Διευθυντή  της Fast Ferries κ. Δημήτριου  Τζούμα, του Διευθυντή του ΕΟΤ Κυκλάδων, καθώς και εκπροσώπων επαγγελματικών συλλόγων και φορέων του νησιού, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού, με σκοπό τη βελτίωση της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης της Σύρου.

Επισημάνθηκε από τους παρισταμένους ότι προέχει η διασύνδεση της Σύρου με τη Ραφήνα και ο καλύτερος προγραμματισμός και συγχρονισμός των δρομολογίων κορμού και ενδοκυκλαδικής διασύνδεσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ταυτόχρονα, έγιναν προτάσεις για τις ημέρες και τις ώρες των ενδεχόμενων δρομολογίων που θα εξυπηρετούσαν καλύτερα το επιβατικό κοινό.

Στο τέλος της σύσκεψης,  διαβεβαιώθηκε από τους  εκπροσώπους  της εταιρείας ότι θα επεξεργαστούν τις συλλεγόμενες από τους παριστάμενους  και από τον Δήμο πληροφορίες, που σχετίζονται  με την επισκεψιμότητα της Σύρου την τελευταία τριετία, ώστε να υποβάλουν τις δικές τους προτάσεις  εντός του επόμενου διαστήματος και προ της προγραμματισμένης σύσκεψης στη Σύρο την 23η Οκτωβρίου 2017.


Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση