Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες στη Χαλκιδική

Η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στις Αλυκές της Αμμουλιανής, για λογαριασμό του camping της εταιρείας ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εν λόγω πλωτή εξέδρα, επιφανείας 82,59 τ.μ., η οποία αποτελείται από ένα πλωτό τμήμα 29,497 τ.μ που οδηγεί σε κεφαλή 53,095 τ.μ. και διάδρομο σύνδεσης 1,62 τ.μ., έχει ως σκοπό την εποχιακή, προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

Σημειώνεται ότι η κατασκευή, η τοποθέτηση και η αγκυροβολία της πλωτής εξέδρας γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη του αιτούντος και σύμφωνα με τις σχετικές μελέτες και σχέδια.

Παράλληλα, η ίδια ως άνω αρχή εξέδωσε άδεια για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στο Νέο Μαρμαρά της Σιθωνίας, για λογαριασμό της εταιρείας ΚΟΥΦΑΤΖΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

Η ανωτέρω πλωτή εξέδρα, επιφάνειας 86,67 τ.μ., αποτελούμενη από δύο πλωτά τμήματα, έχει ως σκοπό την εποχιακή χρήση για την προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

Τέλος, η πλωτή εξέδρα θα πρέπει να βρίσκεται σε ασφαλή απόσταση από τυχόν λιμενικά έργα, που βρίσκονται ή κατασκευάζονται στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, καθώς και από ναυτιλιακούς κινδύνους όπως ναυάγια και περιοχές όπου παρατηρούνται παλίρροιες.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση