Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Συνάντηση με τον Γ. Βασιλειάδη

Το πρωί της Δευτέρας συναντήθηκαν στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Παντελής Κολόκας με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη παρουσία και του βουλευτή Ιωαννίνων, Γιάννη Στέφου, γεγονός που προγραμματίστηκε μετά την επίσκεψη του κ. Βασιλειάδη στα Γιάννενα προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας .

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή καθώς και οι προτάσεις του Δήμου Ιωαννιτών σε θέματα αθλητισμού ενόψει και του Περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου για την Ήπειρο το οποίο θα λάβει χώρα στις 23 και 24 Οκτωβρίου στα Γιάννενα. Ο κ. Μπέγκας τόνισε τη βαρύτητα που δίνει ο Δήμος στην ανάπτυξη του αθλητισμού με παρεμβάσεις και έργα  που έχουν ήδη γίνει και που προγραμματίζει να γίνουν στο επόμενο χρονικό διάστημα με τη βοήθεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .

Ταυτόχρονα , σημείωσε και τις αναπτυξιακές προοπτικές που μπορούν να προσδώσουν στα Γιάννενα, τόσο η αναβάθμιση των υφιστάμενων όσο και η δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, με τον κ. Βασιλειάδη να συμφωνεί αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση