Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Έξι μετάλλια στο Βαλκανικό της Κωνσταντινούπολης

Η Εθνική Ομάδας Ιππασίας επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων με 6 μετάλλια στις αποσκευές της. Οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν δύο χρυσά, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικότερα, στην Κατηγορία Εφήβων για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό, χάρη στους Μαρία Νικολαίδου με τον Flippo VDL, Βαλέρια Ζαχαρίου με τον D’Artagnan, Σταύρο Θεοφανόπουλο με τον Taquine du Vivier και Αθηνά Ζολώτα Γιάρα με τον Ulysse d’Orbec. Η Αθηνά Ζολώτα Γιάρα κέρδισε και το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα της κατηγορίας.

Στην Κατηγορία Αμαζόνων χρυσή Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Κατερίνα Λασκαρίδη με την Calandra 21, ενώ χάλκινη Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Άννα Λεβή με τον Coeur de Lion. Στο ομαδικό των Αμαζόνων οι Ελληνίδες αθλήτριες κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο. Εκτός των Λασκαρίδη και Λεβή, την ομάδα εκπροσώπησαν ακόμη η Αγγέλικα Καρακασίλη με τον Cuptain Cuterbunt και η Δανάη Μπεσδεμιώτη με τον Campino 485.

Τέλος, στο Ομαδικό Αγώνισμα των Ενηλίκων, η Ελλάδα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο χάρη στους αθλητές της Αντώνη Αντωνίου με την Inca vd Withoeve, Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar, Γιάννη Σκανδάλη με την Concordia 38 και Γρηγόρη Βόγλη με την Quelly Briquedale.

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση