Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Η “Feel Like Home” καινοτομεί όσον αφορά τον τουρισμό

Η “Feel Like Home” είναι η πρώτη ιστοσελίδα παγκοσμίως που στοχεύει αποκλειστικά σε κινέζους ταξιδιώτες, βοηθώντας τους επαγγελματίες του τουρισμού διεθνώς  να μεταρρυθμίσουν τις  επιχειρήσεις τους έτσι ώστε να προσαρμοστούν στις ανάγκες των κινέζων πελατών.

Οι επιχειρήσεις βαθμολογούνται από την ιστοσελίδα αυτή βάσει της κλίμακας των 5 Δράκων ανάλογα δηλαδή με το πόσο κοντά βρίσκονται κοντά στον κινέζο επισκέπτη και τις ανάγκες του. Ανάλογα με το μέγεθος και το είδος της επιχείρησης τους, πληρώνουν ένα κόστος εγγραφής ως μέλη και μια ετήσια συνδρομή για τη μετάφραση της ιστοσελίδας τους στα Κινέζικα και για την ανάρτησή της στην πλατφόρμα της FLH, αποκτώντας έτσι και τον πρώτο τους Δράκο .

Επίσης, ανάλογα με τις αλλαγές που πραγματοποιούν δύνανται να ανέβουν βαθμίδα και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον περισσότερων Κινέζων πελατών. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για πελατεία μεγάλου μεγέθους της τάξης των 120 εκατ. ταξιδιωτών το χρόνο. Περισσότερες από 50 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν κάνει αίτηση για να αξιολογηθούν και να πιστοποιηθούν  ώστε να λάβουν της σφραγίδα της Feel Like Home και να ενταχθούν στο δίκτυο των FLH Accredited.

Η βαθμολογία έχει ως εξής : 1 Dragon: Μέλος της FEEL LIKE HOME​ Ιστοσελίδα ξενοδοχείου στα κινέζικα μέσω του Feellikehome.cn

2 Dragon: Κινέζικους αντάπτορες για πρίζες σε κάθε δωμάτιο​ Μενού και μπροσούρες στα κινέζικα​ Επιστολή καλωσορίσματος στα κινέζικα

3 Dragon: Ένα ζευγάρι παντόφλες για κάθε πελάτη σε κάθε δωμάτιο​ Instant noodles & chopsticks σε κάθε δωμάτιο​ Σετ τσαγιού με τουλάχιστον τρία είδη κινέζικου τσαγιού σε κάθε δωμάτιο​ Τουλάχιστον ένα κινέζικο δορυφορικό κανάλι.

4 Dragon: Πρωινό που ανοίγει πριν τις 7 το πρωί​ Το πρωινό πρέπει να περιλαμβάνει και:​ Congee, βραστά αυγά, γάλα σόγιας, άσπρο ψωμί, chopsticks, κινέζικο τσάι, στρείδια, μαύρα φασόλια, σκόρδο, και σάλτσες hoisin, πάστα σόγιας και σησαμέλαιο.


​5 Dragon:Υπάλληλος που μιλάει κινέζικα,​Online σύστημα κρατήσεων στα κινέζικα.​Xάρτης της πόλης και οδηγοί στα κινέζικα​ Eιδικές δραστηριότητες για κινέζους τουρίστες.
 
 

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση