Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ελληνικό ξενοδοχείο στα κορυφαία του κόσμου

Ένα πέτρινο ξενοδοχείο με τοποθεσία τα μαγευτικά Ζαγοροχώρια με παραδοσιακό design και minimal πινελιές,  μέσα στη φύση, είναι έτοιμο να καταλάβει την πρώτη θέση στα Word Travel! Πρόκειται για το  Aristi Mountain Resort + Villa στο χωριό Αρίστη στα Γιάννενα, το οποίο είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Κορυφαίο οικολογικό κατάλυμα στον κόσμο για το 2017».

Το ξενοδοχείο αποτελείται από ένα συγκρότημα πέτρινων μονάδων και διαθέτει 24 δωμάτια, σουίτες και βίλες, χτισμένα στο υψηλότερο σημείο της Αρίστης με αμφιθεατρική θέα. Διακρίνεται ,επίσης, για την γαστρονομία του με τις παραδοσιακές ηπειρώτικες συνταγές που περιλαμβάνουν πιάτα με κρέατα ελευθέρας βοσκής, πέστροφες από τα ποτάμια, φημισμένες χειροποίητες πίτες και πολλά άλλα . Το  ξενοδοχείο σε συνεργασία με εταιρείες εναλλακτικού τουρισμού δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις της φύσης για  πεζοπορίες, yoga, kayak, ιππασία και ράφτινγκ.

Το Aristi Mountain Resort είναι πρεσβευτής του ελληνικού ορεινού τουρισμού, καθώς από το 2016  συγκαταλέγεται στα National Geographic, Unique Lodges of the World, στα οποία μετέχουν μοναδικά καταλύματα ανά τον κόσμο που ενσαρκώνουν τις υψηλές αξίες του National Geographic υποστηρίζοντας και αναδεικνύοντας καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και δεσμεύσεις για την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Αξιοσημείωτο είναι ,τέλος, ότι το ξενοδοχείο είναι το μόνο υποψήφιο για αυτή την κατηγορία από όλη την Ευρώπη!
 

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση