Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

«Παλαμήδειος άθλος»

  O  "Παλαμήδειος Άθλος" είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων σε συνολική απόσταση 5χλμ. Το πρώτο μέρος (850μ με απότομη ανωφέρεια) περιλαμβάνει την ανάβαση στο ιστορικό κάστρο του Παλαμηδείου με τα 999 σκαλοπάτια και τη διαπέραση του κάστρου. Η ώρα εκκίνησης προγραμματίζεται στις 12:30 επί της 25ης Μαρτίου στην είσοδο του Κάστρου, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.


Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους και 1.500μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.
●Για να συμμετάσχει κάποιος στον "Παλαμήδειο Άθλο", θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
●Ο "Παλαμήδειος Άθλος" είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων για έμπειρους δρομείς.
●Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν αλλά και να έχουν την άριστη και βεβαιωμένη καλή κατάσταση της υγείας τους, με συμμετοχές σε αγώνες δρόμου
μεγαλύτερων αποστάσεων ή/και συμμετοχές σε ορεινούς αγώνες.
●Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Παλαμήδειο Άθλο είναι  μία (1) ώρα (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον Παλαμήδειο Άθλο μέχρι τις 13:30)
από την προγραμματισμένη ώρα Εκκίνησης στις 12:30.
●Σε κάθε χιλιόμετρο της αγωνιστικης διαδρομής του Παλαμήδειου Άθλου, θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.
●Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης - για την καταγραφή των ενδιάμεσων χρόνων θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό καθώς και σε
ενδιάμεσο σημείο ελέγχου στην έξοδο από το κάστρο.
  
Οι εγγραφές για τη Διοργάνωση του «Παλαμηδείου Άθλου 2017» γίνονται μέσα από τον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης: http://nafpliocastlerun.gr/gr/eggrafi/on-line-eggrafi και στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής (Λεωφόρος Ναυπλίου/Νέας Κίου 1, τηλ: 27520-99085).
 

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση