Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Θετικές εξελίξεις για την αναβάθμιση του Τριανόν

Ένα ακόμα βήμα για την υλοποίηση της αναβάθμισης στο Τριανόν, καθώς υπήρξε θετική γνωμοδότηση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, μία απόφαση που ανοίγει τον δρόμο για την εκτέλεση του έργου και τη διενέργεια διαγωνισμών.

Ο Δήμος Ναυπλιέων δηλώνει πως «προχωρά αντιμετωπίζοντας με μεθοδικότητα όλα τα γραφειοκρατικά στάδια και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις, στην αξιοποίηση και ανάδειξη του μοναδικού πολιτιστικού αρχιτεκτονικού αποθέματος της πόλης μας, κάνοντας το Ναύπλιο ένα πόλο ανάπτυξης και προόδου».


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ικανοποιημένος από την εξέλιξη του θέματος, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Το έργο για το ΤΡΙΑΝΟΝ που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με χρηματοδότηση ύψους 1.994.706,00 €  προκειμένου να υλοποιηθούν παρεμβάσεις  αναβάθμισης και
εκσυγχρονισμού του, αφού έλαβε σύμφωνη γνώμη για την υλοποίησή του από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις αρμόδιες
διευθύνσεις αρχαιοτήτων, εισήχθη στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για την κατά Νόμο γνωμοδότηση την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και έλαβε θετική γνώμη.
Αναμένουμε επομένως τη δημοσίευση της απόφασης προκειμένου να προχωρήσουμε στην εκτέλεση του έργου και τη διενέργεια διαγωνισμών».
  
 
 


 

Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση