Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Στο Διεθνές Φόρουμ “TourInvest” στο Παρίσι ο Γιώργος Τζιάλλας

O κ. Γιώργος Τζιάλλας ,Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, συμμετείχε στο Διεθνές Φόρουμ “TourInvest” στο Παρίσι και παρουσίασε την
υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική του Υπουργείου Τουρισμού για την προώθηση των τουριστικών επενδύσεων.

Αναφέρθηκε ειδικότερα στην επίτευξη της  επιμήκυνσης της θερινής τουριστικής περιόδου με στόχο τον τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, καθώς και στην ανάπτυξη νέων προορισμών τουρισμού πόλεως,  πέρα από τους εδραιωμένους προορισμούς, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τζιάλλα ο τουρισμός είναι για την Ελλάδα ένας σημαντικός παράγοντας οικονομικής ανάπτυξης ,καθώς μπορεί να συμβάλλει μέσα από τις συνέργειες με άλλους τομείς της οικονομίας. Ανέφερε ,επίσης,  ότι τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά όσον αφορά την αύξηση των τουριστικών μεγεθών  και εκδηλώνεται σημαντικό ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές για τις τουριστικές επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα.  
 
Ο κύριος στόχος του φόρουμ είναι η προώθηση των επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού μέσα από την δικτύωση των εμπλεκόμενων φορέων, επενδυτών, συμβούλων ανάπτυξης, διαχειριστών ξενοδοχειακών μονάδων και αξιωματούχων οργανισμών που διαμορφώνουν τις πολιτικές στον τουρισμό.   
 
Το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει με την παρουσία του σε διεθνή φόρα και συνέδρια τις προσπάθειες για την προσέλκυση επενδύσεων με στόχο την αύξηση της δυναμικότητας και την υψηλή ποιότητα των υποδομών και υπηρεσιών.  
 
Ο Υπουργός παραβρέθηκε ως προσκεκλημένος, μαζί με υψηλούς αξιωματούχους της Γαλλικής κυβέρνησης, προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων και ανώτατα στελέχη εταιρειών του τουριστικού  τομέα,  στην εκδήλωση για την απονομή των βραβείων «Worldwide Hospitality Awards», που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Παρίσι από τον όμιλο MKGGROUP.
 
Επίσης, Τζιάλλας συνομίλησε με τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων της Γαλλίας, αρμόδιο για τον τουρισμό, κ. Jean-BaptisteLemoine, για θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος και εκφράστηκε η κοινή βούληση για την προώθηση της τουριστικής συνεργασίας.  

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση