Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Amorfous για 9 ημέρες στην Ελευσίνα!

Το Amorfous διοργανώνεται από την 1 ως τις 9 Ιουλίου 2017 στο πλαίσιο του Alien project, από τη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ελευσίνα 2021-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί, ανήσυχοι εκπαιδευτικοί και πρωτοπόροι designers θα εργαστούν μαζί με παιδιά, μαθητές, φοιτητές και κοινότητες μεταναστών προσπαθώντας να πραγματευτούν ένα τόσο σύνθετο ζήτημα όπως αυτό των μαζικών μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη, που εξακολουθεί να είναι ρευστό, χωρίς παγιωμένη μορφή, να το κατανοήσουν, να το ερμηνεύσουν αλλά και να θέσουν νέα, καίρια ερωτήματα.

Το πρόγραμμα του Amorφous!
Μια σειρά από workshops που συνδυάζουν καινοτόμες μεθοδολογίες και εκπαιδευτικές μεθόδους των κοινωνικών επιστημών, των οικονομικών, της εκπαίδευσης και του design.

Το animation, η αφήγηση, τα comics μπλέκονται με τα εικαστικά, το arduino, τις οπτικές παρεμβάσεις κι όχι μόνο, για να δημιουργήσουν ένα patchwork εναλλακτικών
αφηγήσεων μέσα στην πόλη.

Το Amorφous ολοκληρώνεται με μια πολυμεσική έκθεση που θα παρουσιάζει τα συλλογικά αποτελέσματα των workshops αλλά και τις παρουσιάσεις των φοιτητών που
συμμετέχουν στο Alien.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ μέχρι Δευτέρα 5 Ιουνίου!
https://alien.pja.edu.pl/sc-registration.html

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ!
http://alien.pja.edu.pl/summer-camp.html

Μάθε περισσότερα για το Alien project εδώ!
http://alien.pja.edu.pl/

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση