Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Το Bollywood στη Νάξο

Τα νησιά του Αιγαίου φαίνεται να προτιμούν όλο και περισσότερες βιομηχανίες ταινιών και τηλεόρασης, καθώς μετά την μεγάλη επένδυση από το Χόλιγουντ που περιλαμβάνει σχολή κινηματογράφου και στούντιο παραγωγής στην Σύρο, σειρά έχει η Νάξος και το Μπόλιγουντ.

Η μεγάλη Ινδική κινηματογραφική παραγωγή επέλεξε την Νάξο για να γυρίσει κάποιες σκηνές από μία νέα ταινία, όπου οι λάτρεις του Μπόλιγουντ αναμένουν πως και πως, καθώς σε αυτή θα συμμετέχει ένα πολύ αγαπητό κινηματογραφικό ζευγάρι, ο Σάλμαν Καφ και η Κατρίνα Κάιφ. 

Στο νησί βρίσκονται, λοιπόν, αυτές τις μέρες περισσότεροι από 200 τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές και υπεύθυνοι της παραγωγής για τα γυρίσματα ενός τραγουδιού και κάποιων σκηνών από την ταινία.

Συγκεκριμένα, τη Νάξο επέλεξε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών της Ινδίας, η Jash Raj Films προκειμένου να γυρίσει το σίκουελ της ταινίας Ek Tha Tiger («Ήταν μια τίγρης»).

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2017, με το όνομα «Γλυκέ μου Τίγρη» και τότε όλοι οι λάτρεις του Χόλιγουντ θα θαυμάσουν τις ομορφιές της Νάξου και κυρίως την Πορτάρα, το λιμάνι και κάποια στενά της Χώρας.

Ήδη στα social media κυκλοφορούν φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές, τον Σάλμαν Καν και την Κατρίνα Κάιφ, καθώς το κινηματογραφικό ζευγάρι έχει 5 χρόνια να εμφανιστεί μαζί στην μεγάλη οθόνη, πραγματοποιώντας τώρα ένα μεγάλο come back.

Το casting με τα 200 άτομα θα παραμείνει για 4 μέρες στο νησί, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται πόσο μεγάλη είναι η παραγωγή που έχει έρθει στην Νάξο για να καλύψει μόλις 5 λεπτά από τον συνολικό χρόνο της ταινίας ( η οποία αν κρίνουμε από άλλες ταινίες Μπόλιγουντ θα είναι μεγάλης διαρκείας).

Το τραγούδι που θα περιλαμβάνει εικόνες από την Νάξο, θα ανέβει σε λίγες μέρες και στο You Tube, στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών για την ταινία, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το τουριστικό «προφίλ» του νησιού.

Ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας Χρήστο Γιώτη, ανέφερε πως στην επιλογή του νησιού σημαντικό ρόλο έπαιξαν η γεωμορφολογία της περιοχής και κυρίως, «η συνέπεια λόγων και πράξεων των ανθρώπων με τους οποίους υπήρξε επικοινωνία στη Νάξο».

Τέλος, τα αγγλικά sites με θεματολογία Bollywood, όπως το BollywoodLive.com, έχουν ήδη γράψει άρθρα για το νησί μας, εκθειάζοντας το τόσο για τις υπέροχες θάλασσες του, όσο και για τα γραφικά τοπία του.

Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση