Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Tjäreborg: Διακοπές σε Ρόδο και Κρήτη από τέλη Ιουλίου

Ο τουρ οπερέιτορ Tjäreborg της Φινλανδίας διοργανώνει προγράμματα για Ρόδο και Κρήτη ξεκινούν στις 29 Ιουλίου και για Κύπρο στις 31 Αυγούστου.

Τα ταξίδια, σε πολλές περιπτώσεις προορισμών, ξεκινούν πριν από την επανεκκίνηση προγραμματισμένων πτήσεων.

Ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν αλλαγής κράτησης τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με πτήσεις τσάρτερ, με μεταγενέστερη ημερομηνία.

Σύμφωνα με την ευέλικτη πολιτική αλλαγής κράτησης και ακύρωσης του τουρ οπερέιτορ, μπορεί να γίνει αλλαγή κρατήσεων χωρίς επιπλέον κόστος, ακόμα και για περισσότερες από 1 φορές, εφόσον αυτό γίνει έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση.

«Αρκετοί έχουν αποφασίσει να αναβάλουν το ταξίδι τους και έχουν κάνει άλλα σχέδια για αυτό το καλοκαίρι. Ως εκ τούτου, η θερινή περίοδος για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μας είναι μικρότερη από το κανονικό», λέει ο Fredrik Henriksson, διευθυντής Επικοινωνίας της Nordic Leisure Travel Group. «Ωστόσο, τολμούμε να σχεδιάσουμε ταξίδια για το επόμενο καλοκαίρι», προσθέτει.

Σύμφωνα με τον Henriksson, όταν τα ταξίδια του επόμενου καλοκαιριού άνοιξαν προς πώληση, πραγματοποιήθηκαν 50% περισσότερες κρατήσεις από ό,τι την ίδια περίοδο πέρυσι.

Ο Tjäreborg λειτουργεί στη Φινλανδία από το 1966.
Ετικέτες: , ,

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση