Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

1η Ιουλίου ανοίγει το ξενοδοχείο Ηρώδειο στην Αθήνα

Το Ξενοδοχείο Ηρώδειο ξεκινά τη λειτουργία του την 1η Ιουλίου 2020 με προσφορές.

Από το 1976, το Ξενοδοχείο Ηρώδειο εστιάζει στις υπηρεσίες, τις μελετημένες εγκαταστάσεις και την ευχάριστη διαμονή στα δωμάτια και τις σουίτες.

Γευτείτε το πρωινό μέσα από επιλογή τεσσάρων διαφορετικών ειδών, που οι σεφ του ξενοδοχείου ετοιμάζουν, επιλέγοντας την ασφάλεια του δωματίου σας ή την εντυπωσιακή αυλή του Atrium Greek Bistrot που αντικρίζει τον κήπο.

Το ξενοδοχείο προσφέρει θέα 360 μοιρών στο Αττικό ηλιοβασίλεμα προς τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης, στο μπαρ και εστιατόριο POINT a, που βρίσκεται στον 5ο και τελευταίο όροφο.

Το ξενοδοχείο εφαρμόζει πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας που έχουν υιοθετηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Diversey θυγατρική της Johnson & Johnson.

Υιοθέτησε και ακολουθεί αυστηρά τα μέτρα που έχουν οριστεί από τους επίσημους φορείς και την Ελληνική Κυβέρνηση για την προστασία ενάντια στην εξάπλωση του Covid-19. Διαθέτει πιστοποίηση ISO22000, ακολουθεί πλήρως τους κανόνες του HACCP για την τήρηση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων, εφαρμόζει τους κανονισμούς υγιεινής σε συνεργασία με πιστοποιημένους συνεργάτες και εταιρείες αυξάνοντας τη συχνότητα όχι μόνο των καθαρισμών και της απολύμανσης στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στα δωμάτια, ενώ διαθέτει δωρεάν εξοπλισμό προσωπικής προστασίας στους πελάτες και φροντίζει για την τήρηση των μέτρων όπως αυτά έχουν οριστεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση