Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Νέα καμπάνια: «Πάμε Ζάκυνθο!»

Η Ζάκυνθος προσφέρει μια σειρά από εκπτώσεις στους επισκέπτες του νησιού. Το πανέμορφο νησί του Ιονίου αποτελεί τον πρώτο ελληνικό προορισμό, στον οποίο οι τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις – ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα άλλης μορφής, εστιατόρια, πάροχοι δραστηριοτήτων και εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων – κινούνται συλλογικά και συγκροτημένα για την προσέλκυση Ελλήνων επισκεπτών μέσα από ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές.

Οι εκπτώσεις των ζακυνθινών επιχειρήσεων είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.pamezakyntho.gr, η οποία διαρκώς επικαιροποιείται με νέες προσφορές.

Δημιουργός της ιστοσελίδας είναι το Επιμελητήριο Ζακύνθου στο πλαίσιο της καμπάνιας «Πάμε Ζάκυνθο!», προϊόν συνεργασίας με το Δήμο Ζακύνθου και τους ξενοδοχειακούς συλλόγους του νησιού.

Η Ζάκυνθος, ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες από όλον τον κόσμο, είναι εύκολα προσβάσιμη από την Αθήνα, την Πελοπόννησο και τις βορειότερες περιοχές της χώρας. Το σύντομο θαλάσσιο ταξίδι διάρκειας μιας ώρας γίνεται με συχνά δρομολόγια μέσω Κυλλήνης.

Εκτός από το περίφημο «Ναυάγιο», τη διασημότερη παραλία της Μεσογείου, το νησί διαθέτει δεκάδες αμμουδιές ιδανικές για οικογενειακές διακοπές. Πολλούς επισκέπτες προσελκύει το Θαλάσσιο Πάρκο της Ζακύνθου, τόπος κατοικίας της χελώνας Καρέτα Καρέτα και πολλών άλλων ειδών, ενώ ιδιαίτερα αγαπητή είναι η χαρακτηριστική γαστρονομία της Ζακύνθου.

Οι προσφορές της ιστοσελίδας www.pamezakyntho.gr – όπως επίσης οι αντίστοιχες καταχωρήσεις στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #pameZakyntho – καλύπτουν όλη την τουριστική περίοδο και παροτρύνουν το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό να επισκεφτεί τη Ζάκυνθο μέχρι και τους φθινοπωρινούς μήνες.

Το Επιμελητήριο Ζακύνθου παρουσίασε επίσης προωθητικό βίντεο με τον εύγλωττο τίτλο «Στάσου, Μαντολάτο», στο οποίο παρουσιάζονται τα πιο γνωστά σημεία της Ζακύνθου.

Στο βίντεο που δημιούργησαν οι Άγγελος Πυριόχος και Τώνης Λυκουρέσης πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κόκλας και η Λουίζα Πυριόχου.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση