Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Evening Standard: Η Νάξος στην κορυφή της λίστας με τα 20 καλύτερα ελληνικά νησιά

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Νάξος στη λίστα της βρετανικής εφημερίδας Evening Standard με τα 20 καλύτερα ελληνικά νησιά.

Οι παραλίες με τη λευκή άμμο, τα εξωτικά νερά, η εντυπωσιακή φύση, τα γραφικά σοκάκια, τα χωριά και το ορεινό τοπίο είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν τον προορισμό μοναδικό, σύμφωνα με την ταξιδιωτική συντάκτρια του εγκωμιαστικού άρθρου που τον περασμένο χρόνο επισκέφτηκε τη Νάξο, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής αποστολής που επιμελήθηκε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η δημιουργός της λίστας δηλώνει υπέρμαχος των Ελληνικών νησιών που αποπνέουν μαγεία, ενώ δεν θεωρεί τυχαίο που σχεδόν τρία εκατομμύρια Βρετανοί κάθε χρόνο επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Η Evening Standard θεωρείται μία από τις δημοφιλέστερες καθημερινές Βρετανικές εφημερίδες διεθνούς βεληνεκούς, ενώ ο ιστότοπος της διαθέτει πάνω από 19 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα!

Την 20άδα συμπληρώνουν τα νησιά: Σέριφος, Πάτμος, Αμοργός, Αστυπάλαια, Κέρκυρα, Σύμη, Σαντορίνη, Κρήτη, Σίφνος, Μύκονος, Ίος, Πάρος. Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Μήλος, Λευκάδα, Σκόπελος, Άνδρος και Σκιάθος.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση