Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Πληρότητες ρεκόρ αυτή την εποχή στην Ελαφόνησο

Στην Ελαφόνησο για τον Ιούλιο, από την περασμένη Παρασκευή έως το τέλος του μήνα, υπάρχει πληρότητα της τάξης του 80% ενώ τον Αύγουστο, εάν δεν υπάρξουν ακυρώσεις ή απρόβλεπτα, φαίνεται να έχει πληρότητα 100%. Όσον αφορά σε εθνικότητες αυτή την περίοδο το μαγευτικό νησί έχει Γάλλους, Ελβετούς και Γερμανούς, λίγους Ιταλούς και πολλούς Έλληνες, παλαιούς αλλά και νέους επισκέπτες.

«Η ανάδειξη της Ελαφονήσου ως εναλλακτικής λύσης που φέρνει τον επισκέπτη σε απευθείας σύνδεση και συμβίωση με τη φύση αποτέλεσε στην εποχή της πανδημίας τη βάση της στρατηγικής μας» δήλωσε η Δήμαρχος κυρία Έφη Λιάρου και πρόσθεσε: « Δώσαμε το μήνυμα που αυτή την εποχή χρειαζόταν να ακούσει ο δυνητικός επισκέπτης. Και αυτό φαίνεται να μας δικαιώνει».

Το νησί έγινε το επίκεντρο συνάντησης και διακοπών πολλών ανθρώπων της τηλεόρασης που έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στον προορισμό αποκτώντας, μέσα από την απλότητά του, ένα χαρακτήρα επιλεκτικής δημοσιότητας, πράγμα που αξιοποιήθηκε από πολλά ελληνικά και ξένα Μέσα Ενημέρωσης.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση