Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Εργαστήρι πολιτισμού και… Χριστουγέννων τα Τρίκαλα

Η διοργάνωση του 7ου Μύλου των Ξωτικών περιλαμβάνει φέτος 129 εκδηλώσεις συνολικά. Θα υπάρχει πλούσιο θέαμα ,δηλαδή χορός και μουσική, συναυλίες, επιδείξεις, θέατρο, σκάκι, μπαλέτο, έθιμα διαφόρων περιοχών της χώρας, θεατροπαιδαγωγική δράση…. Από το Κορδελιό, την Κέρκυρα, την Κατερίνη, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμπάκα, την Αθήνα και φυσικά, τα Τρίκαλα… οι εκδηλώσεις αυτές είναι πηγή έμπνευσης, σημείο αναφοράς, χώρος κεφιού για μικρούς και μεγάλους.
Αναλυτικότερα, οι 119 εκδηλώσεις που είναι εντός Μύλου, οι 7 εκδηλώσεις στο κέντρο των Τρικάλων, οι 2 ομάδες εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η εκδήλωση για την ημέρα των ΑμεΑ, μαζί με τις πρόσθετες δραστηριότητες και τις άλλες 13 δωρεάν δράσεις, αποτελούν την πλέον πλήρη διοργάνωση πανελλαδικώς.
Μαζί με τις χριστές εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Τρικκαίων και αυτές του Μουσείου Τσιτσάνη, η πόλη των Τρικάλων μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικό εργαστήρι χαράς, πολιτισμού και χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.
Τις εκδηλώσεις μπορεί να τις βρει κανείς αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Μύλου των Ξωτικών, milosxotikon.gr, ενώ στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (trikalacity.gr) αναρτώνται σταδιακά και οι λοιπές εκδηλώσεις.

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση