Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Επιτυχίες για Σταματοπούλου και Κουλούμογλου στο Μέξικο Σίτι

Την 3η θέση κατέκτησε Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S3 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που φιλοξενείται στο Μέξικο Σίτι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν η πρωταγωνίστρια του 4ου ελληνικού μεταλλίου, καθώς με επίδοση 56.26 κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 57.12 από την 1 Ιουλίου 2017 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ.

Στα 100μ. πρόσθιο SB5, ο Γιώργος Σφαλτός παρά την υπερπροσπάθεια δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο του αγωνίσματος. Κατέλαβε την 4η θέση με χρόνο 1:44.48.

Παράλληλα ο Πασχάλης Κουλούμογλου  κατάφερε διπλό πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των 59 κιλών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών σε πάγκο, που φιλοξενείται για 2η ημέρα στο Μέξικο Σίτι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, στη δεύτερη προσπάθεια σήκωσε 175 κιλά και στην τρίτη 177 καταρρίπτοντας με αυτό τον τρόπο κατά τέσσερα κιλά το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από το πανελλήνιο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα νωρίτερα φέτος στον Ασπρόπυργο.

Ο Κουλούμογλου κατέλαβε την 6η θέση στην τελική κατάταξη, με τον Αιγύπτιο Οσμάν να κατακτά την πρώτη θέση με επίδοση 205κ. Δεύτερος ήταν ο Ιρανός Γιαφάρι Αρανγκέχ (187κ.) και τρίτος ο συμπατριώτης του Γιουσεφί (182κ.).

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση