Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Φωταγωγήθηκε το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

Όταν η Πριγκίπισσα του Φεγγαριού μαζί με τον Αη Βασίλη καλούσαν στη μικρή εξέδρα τα Φεγγαροχτυπημένα Ξωτικά, το έκαναν για καλό: για να γιορτάσουν τα γενέθλια του υψηλότερου φυσικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα.

Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2017, στα Τρίκαλα, στην κεντρική πλατεία, ατενίζοντας τον Μύλο των Ξωτικών, το δέντρο φωταγωγήθηκε. Και φέτος μια όμορφη και ζεστή γιορτή διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και της e-trikala ΑΕ, σκορπίζοντας φως, χαρά και αγάπη.

Τα 33 μέτρα του δέντρου, δέχθηκαν το φωτεινό χαμόγελο από τα παιδιά του ΚΔΑΠ «Ομόνοια», που με τραγούδι συντρόφεψαν τον  Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου στην υποδοχή των Χριστουγέννων… στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

Η σεκόγια που στέκει στο κέντρο της πόλης, έχοντας γλιτώσει την παγωνιά του 2001-2002, πλέον αποτελεί σύμβολο και σημείο αναφοράς για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, που από τα Τρίκαλα φωτίζουν όλη την Ελλάδα.

Μετά τη φωταγώγηση πυροτεχνήματα σκέπασαν τον ουρανό, δίνοντας νέο ραντεβού για το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:30, στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών. Εκεί, τιμώντας και την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η φετινή επίσημη τελετή έναρξης μας περιμένει όλους, για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα!

Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση