Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ψήφισμα του ΔΣ Ιωαννίνων για τους απολυμένους από τα καταστήματα «Καρυπίδης»

Βίαιες προσαγωγές απεργών και συνδικαλιστών συνέβησαν κατά την παράσταση διαμαρτυρίας των απολυμένων του πρώην Σούπερ Μάρκετ «Καρυπίδης». Με αφορμή το παραπάνω γεγονός ,το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, έχοντας πλήρη συναίσθηση της κακής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει εργαζόμενοι και κοινωνία, συζήτησε διεξοδικά το θέμα και κατέληξε στα παρακάτω:

Εκφράζεται η αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των απολυμένων του πρώην Σούπερ Μάρκετ «Καρυπίδης» στηρίζοντας το αίτημά τους για επαναπρόσληψη από την ιδιοκτησία του «Market In».

Ταυτόχρονα, το ΔΣ καταδικάζει τη βίαιη συμπεριφορά με την οποία κατεστάλη η παράσταση διαμαρτυρίας καθώς και τις προσαγωγές απεργών, συνδικαλιστών και αλληλέγγυων, τη στιγμή μάλιστα που αυτές έγιναν κατά τη διάρκεια απεργίας, κηρυγμένης από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Ουδέποτε, και ειδικότερα στις μέρες μας, η βία και η καταστολή δεν είναι λύση ούτε η απάντηση στους αγώνες για εργασία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά να επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία και να μην οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα με χρήση νομικών μέτρων εναντίον των απολυμένων και όσων τους συμπαρίστανται στον αγώνα τους για επαναπρόσληψη.

Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση