Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Στην Αθήνα, το μεγαλύτερο συνέδριο της Asta, το 2018!

Είναι γεγονός! Η υπουργός τουρισμού,  κα Έλενα Κουντουρά έκλεισε τη συμφωνία με την Asta!

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της υπουργού τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά με τον Αντιπρόεδρο της Asta ,  κ. Robert Duglin, στη Νέα Υόρκη.
Μεγάλη επιτυχία η συμφωνία μεταξύ των προαναφερθέντων να πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο συνέδριο της Asta στην Ελλάδα, το 2018.

To συνέδριο αυτό θα έχει σημαντικά οφέλη για την Ελλάδα στην τουριστική προώθηση και προβολή της, καθώς οι επικεφαλής τουριστικών οργανισμών και ταξιδιωτικών γραφείων θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την χώρα μας και να εξειδικευτούν στην προώθηση του προορισμού τα επόμενα χρόνια.
Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τον Αντιπρόεδρο της ASTA κ. Robert Duglin
Τα μέλη του ASTA (Σύνδεσμος Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων) αντιπροσωπεύουν το 80% των πωλήσεων τουριστικών πακέτων που πραγματοποιούνται στην Αμερική μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.

Επίσης, ο κ. Duglin  απηύθυνε πρόσκληση στην  υπουργό να συμμετάσχει στο φετινό ετήσιο συνέδριο της ASTA (Global Convention 2017) που πραγματοποιείται στον Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, τον Αύγουστο για την προώθηση του Destination Expo της Αθήνας.

Τέλος, η κα Κουντουρά   συναντήθηκε επίσης με Αμερικανούς tour operators, οι οποίοι επισήμαναν ότι η ζήτηση είναι πολύ αυξημένη από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα το 2017, η διαθεσιμότητα είναι πλέον ελάχιστη σε πολλούς ελληνικούς προορισμούς για τη θερινή περίοδο, ενώ ήδη έχουν  ξεκινήσει τις  πωλήσεις τουριστικών πακέτων  για τη χώρα μας για το 2018.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση