Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Επένδυση 30,5 εκατ. της Fraport στην Κω

Με στόχο το καλοκαίρι του 2020 να υποδεχτούν τους επισκέπτες του νησιού σε ένα ολοκαίνουργιο αεροδρόμιο, η διοίκηση της Fraport Greece παρουσίασε τα σχέδιά της για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κω «Ιπποκράτης».

Η ελληνογερμανική εταιρεία θα προχωρήσει σε μια επένδυση ύψους 30,5 εκατ. ευρώ για την κατασκευή ενός σύγχρονου αεροδρομίου, τρεις φορές μεγαλύτερο απ’ αυτό που υπάρχει σήμερα.Tα σχέδια, που παρουσίασε ο κ. Alexander Zinell, δ/νων σύμβουλος της Fraport Greece στους φορείς του νησιού, περιλαμβάνουν την κατασκευή νέου τερματικού σταθμού, νέου πυροσβεστικού σταθμού και την ανακαίνιση και επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων.

Συνολικά, θα πραγματοποιηθεί αύξηση 188% στη συνολική έκταση του αεροσταθμού, η οποία θα ανέρχεται στα 24.100 τ.μ. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν: 75% αύξηση των σταθμών check-in και 125% αύξηση των ζωνών ασφαλείας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλων των ενδιαφερόμενων φορέων της Κω, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους της εταιρείας όλα τα θέματα που αφορούν το μέλλον του αεροδρομίου και την τουριστική ανάπτυξη του νησιού γενικότερα.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση