Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Γ. & Θ. Αντετοκούνμπο: Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού!

Στις εορταστικές εκδηλώσεις, παρευρέθηκε η κα Κουντουρά  για τον Αθλητισμό και τον Ελληνισμό στη Ν. Υόρκη που διοργάνωσε ο CosmosFM για τα 30 χρόνια λειτουργίας του και που συνδέθηκαν με την 30η επέτειο από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ το 1987.

Συναντήθηκε  και συζήτησε  με τον Γιάννη και το Θανάση Αντετοκούνμπο, οι οποίοι εκφράστηκαν με πολύ αγάπη και με πολύ θερμά λόγια για την πατρίδα και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της υπουργού να γίνουν πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού ώστε να συμβάλλουν στην προβολή και προώθηση της Ελλάδας διεθνώς.
Γιάννης & Θανάσης Αντεντοκούμπο Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού!
Σε ειδική τιμητική τελετή στο TerraceonthePark, απονεμήθηκε  στον Γιάννη Αντετοκούνμπο το βραβείο Ελληνικής Κληρονομιάς για την προώθηση του Ελληνισμού. Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου, του αν. μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΗΕ πρέσβη κ. Διονυσίου Καλαβρέζου, του Γενικού Προξένου κ. Κωνσταντίνου Κούτρα, του Προξένου κ. Μάνου Κουμπαράκη και εκπροσώπων της Ομογένειας, βραβεύτηκαν επίσης ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Μιχάλης Κακιούζης για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ με το βραβείο Ελληνικού Πνεύματος.

Επίσης, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για την διάδοση του ελληνικού αθλητικού ιδεώδους και οι γονείς των αθλητών, Τσαρλς και Βερόνικα Αντετοκούνμπο με το Βραβείο Ελληνικής Παράδοσης.

Η υπουργός απευθυνόμενη στους τιμώμενους αθλητές επεσήμανε ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, όπως και ο τουρισμός ενώνει τους λαούς και τους ανθρώπους και ανοίγει νέες γέφυρες συνεργασίας.
 
Τέλος, συνεχάρη όλους τους αθλητές που μέσα απο το μπάσκετ μας χάρισαν απίστευτες στιγμές συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας ενώ εέιναν τα πρότυπα που εμπνέουν τους Έλληνες και Ελληνίδες σε κάθε γωνιά της γης, και ειδικά τα νέα παιδιά και συμβάλλουν υπερθετικά στη διεθνή εικόνα της πατρίδας μας.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση