Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Οι πρώτοι νικητές των Πανελληνίων Αγώνων

Άρχισαν χτες οι 70οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων με τα δύο πρώτα αγωνίσματα στο «Χριστουγεννιάτικο» κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Η Δήμητρα Οικονομίδου με την Lolippop ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της πρώτης ημέρας, που κέρδισε και τις δύο σημερινές κατηγορίες ταχύτητας. Την πρώτη ΗΖ ύψους 1.00- 1.05μ. και την δεύτερη Ε ύψους 1.10μ.

Στην πρώτη κατηγορία η αμαζόνα του ΙΠΟΑ είχε άπταιστη και τον καλύτερο χρόνο στην 2η φάση της διαδρομής 21,27. Δεύτερη ήταν η Ιωάννα Αντωνακάκη από την Κρήτη και την ΙΑΚ με τον Orfeas με χρόνο 23,82 και τρίτη η Zoe Sofia Ortona του ΙΠΠΟΣ με τον Dairado VL με χρόνο 24,06.

Στην δεύτερη σημερινή κατηγορία η αμαζόνα του ΙΠΟΑ είχε την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή με χρόνο 51,83. Δεύτερος ήταν ο Alexander Krasimirov με τον Ard Doolan του ΑΙΟΑΤ με χρόνο 52,33 και στην 3η θέση η Αλεξάνδρα Παράσχη με την Carmen Loo με χρόνο 53,34.

Στο πλαίσιο των Αγώνων θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικο bazaar, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν στη διάθεση του κοινού εκπαιδευτικά αλογάκια για βόλτες και ιππικές εμπειρίες.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση