Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Νέο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης στο Ναύπλιο με τη σύμπραξη τριών φορέων

H Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. θα αναλάβει την κατασκευή του ανωτέρω Περιπτέρου του Δήμου Ναυπλιέων σε κεντρικό σημείο που θα παραχωρήσει ο δήμος, καθώς και τη στελέχωσή του με εξειδικευμένο προσωπικό, προκειμένου να εκπληρωθούν τα αναπτυξιακά, τουριστικά και κοινωνικά οφέλη από τη λειτουργία του, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Στόχος της λειτουργίας του Περιπτέρου, είναι μεταξύ άλλων η πληροφόρηση του επισκέπτη για τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, όπως είναι τα αξιοθέατα, τα μνημεία και τα μουσεία, καθώς και η παροχή πληροφοριών σχετικά με τις δυνατότητες διαμονής, τις επιλογές εστιατορίων και τις επιπρόσθετες δραστηριότητες, όπως είναι οι περιπατητικές διαδρομές, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα αθλητικά δρώμενα. Παράλληλα, το Περίπτερο αναμένεται να συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της λειτουργίας του Περιπτέρου, θα παρέχεται στον επισκέπτη έντυπο υλικό παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας και της Πελοποννήσου εν γένει. Σύμφωνα με την σχετική Προγραμματική Σύμβαση, η συνολική δαπάνη της ανωτέρω δράσης ανέρχεται στα 80.500 ευρώ με ΦΠΑ , ενώ οι πόροι για την υλοποίησή της προέρχονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατά 80.000 με ΦΠΑ και από την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α κατά 500 ευρώ με ΦΠΑ.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση