Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Εύσημα από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η Προϊσταμένη του Γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Κάτω Χωρών Ελένη Σκαρβέλη, σε επιστολή της προς τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Σπύρο Γαλιατσάτο με θέμα την αποτίμηση των ενεργειών προβολής των νησιών του Ιονίου το 2017, αναφέρει μία θετική και συντονισμένη συνέργεια και εξαιρετική συνεργασία.

Σύμφωνα με την κα. Σκαρβέλη, το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών πραγματοποίησε το 2017, σειρά συντονισμένων ενεργειών, μέσα από πληθώρα δράσεων, με σκοπό την παρουσίαση του προορισμού των Ιονίων Νήσων στις αγορές του Βελγίου και της Ολλανδίας.

Τέτοιες δράσεις είναι οι εξής:

– Στη διαφημιστική εκστρατεία του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών στην Ολλανδία, συμπεριλήφθησαν οι προορισμοί της Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς, Λευκάδας και Ζακύνθου, με την τοποθέτηση internet banners στην ιστοσελίδα, μίας εκ των σημαντικότερων ολλανδικών εφημερίδων της NRC, από τις 11 Απριλίου έως την 1η Μαΐου 2017, με παραπομπή σε video για τα Ιόνια Νησιά και στην ιστοσελίδα της προωθητικής δράσης στα ολλανδικά. Αυτή η διαφημιστική δράση είχε συνολικά 248.033 impressions.

– Στο κανάλι Youtube της τουριστικής ιστοσελίδας www.grieksegids.nl και www.grieksegids.be (ολλανδική και βελγική έκδοση) με 2.611.735 επισκέπτες και 6.614.668 page views ετησίως, αναρτήθηκε video για τη Λευκάδα με λήψη από drone που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο εκστρατείας του ΕΟΤ.

– Στη διαφημιστική καμπάνια που στόχευε στη βελγική αγορά παρουσιάστηκαν οι Παξοί και η Ιθάκη, με αναρτήσεις αρθρογραφίας στην ηλεκτρονική έκδοση της καθημερινής εφημερίδας www.demorgen.be, διάρκειας τριών εβδομάδων από 15/05 – 04/06/2017. Η διαφημιστική δράση είχε συνολικά 226.004 impressions.

– Στο πλαίσιο της προωθητικής δράσης «100 Ολλανδοί bloggers @100 ελληνικούς προορισμούς» του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με στόχο τον πολλαπλασιασμό των θετικών διαμορφωτών κοινής γνώμης, καθώς παρουσιάζει την Ελλάδα ως πολυθεματικό προορισμό με εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα, σε διευρυμένο και ποικιλόμορφο ολλανδικό κοινό, μετά τα αφιερώματα της περσινής χρονιάς σε Λευκάδα, Κεφαλλονιά και Κέρκυρα, φέτος στην καμπάνια συμπεριλήφθηκε ο προορισμός των Παξών – Αντίπαξων.

Η Ολλανδή blogger Claire Droppert με 305.000 ακόλουθους στο λογαριασμό της στο Instagram ,η οποία προβάλλει στο ευρύ κοινό περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις φωτογραφίες της, δημιουργώντας ουσιαστικά προτάσεις διακοπών για αυτούς που την ακολουθούν, ταξίδεψε στο νησί στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2017.

– Σε επαγγελματικά Β2Β workshops συμμετείχε το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών με στόχο την προβολή της Ελλάδας σε επαγγελματίες του τουρισμού και την αύξηση των κρατήσεων. Σε όλες τις εκδηλώσεις προσφέρθηκαν παραδοσιακά κεράσματα της Κεφαλλονιάς, ευγενική προσφορά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δίνοντας την αφορμή στους συμμετέχοντες να μάθουν το νησί και να γευτούν τα τοπικά προϊόντα.

– Εν συνεχεία της επιτυχημένης ενέργειας του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών έτους 2016, για την πραγματοποίηση διαδικτυακού εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε μία από τις μεγαλύτερες Β2Β ηλεκτρονικές πλατφόρμες ψηφιακής εκμάθησης Travelution, η οποία απευθύνεται σε 8.000 επαγγελματίες τουρισμού, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων υλοποίησε ανάλογη ενέργεια με στόχο την άμεση και αποτελεσματική προσέγγιση της επαγγελματικής τουριστικής αγοράς της Ολλανδίας, την αύξηση των πωλήσεων και τον εμπλουτισμό των γνώσεων των συμμετεχόντων επαγγελματιών για τα Ιόνια Νησιά.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση