Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Οι Πανελληνιονίκες ΥΕ 2017 (4η ημέρα)

Την Κυριακή το απόγευμα, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι 70οι Πανελλήνιοι Αγώνες στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Με τον κόσμο να χειροκροτεί τους Πανελληνιονίκες Υπερπήδησης Εμποδίων 2017.

Η περσινή Πανελληνιονίκης Ενηλίκων, Νικολίνα Μακαρώνα με την Arc de Triomphe, κέρδισε και πάλι επάξια τον τίτλο της. Η αμαζόνα του ΙΟΒΟΠ είχε τη μοναδική άπταιστη διαδρομή στο μπαράζ. Δεύτερη στην κατάταξη ήταν η Άννα Παπαγεωργίου με την Vania που σημείωσε 4 βαθμούς στο μπαράζ και τρίτος ήταν ο Ηλίας Μπαλιούσης με την KEC Korsica με 4 βαθμούς από τους δύο γύρους.

Την Κατηγορία Νέων Ιππέων κέρδισε η φετινή Πρωταθλήτρια Εφήβων Πάολα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με τον Electic Elvis με τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή στους δύο γύρους. Στην 2η θέση ήταν ο περσινός Πανελληνιονίκης της Κατηγορίας, Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Zjohn με 4 βαθμούς και στην 3η θέση η Σελήνη Ποππ του ΙΟΒΟΠ με την Arabella με 12 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Εφήβων οι Πανελληνιονίκες είναι οι παρακάτω. Την 1η θέση κατέλαβε με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 32,19 η Αθηνά Μάνου με τον Cascajo του ΙΟΕ. Δεύτερος ήταν ο Λεωνίδας Παλέγδας με την Chacceline του ΙΟΠΙ με 0 βαθμούς και χρόνο 35,39 και τρίτος ήταν ο Δημήτρης Δρούγας του ΙΠΠΟΚ με τον Magic de France με 4 βαθμούς στο μπαράζ.

Στην κατηγορία Παίδων μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ δύο αμαζόνων, Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η περσινή Πρωταθλήτρια Μελίνα Πειμανίδη του ΙΠΠΟΚ με τον Carnavals Wonder με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 31,77. Δεύτερη ήταν η φετινή Πρωταθλήτρια, Αθηνά Ζολώτα Γιάρα του ΙΟΒΟΠ με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 37,30, ενώ στην 3η θέση ήταν η Άννι Μάγιο Βατίδη του ΙΠΟΑ με τον Castor Z με 4 βαθμούς από τους δύο γύρους.

Στην πρώτη σημερινή κατηγορία Αμαζόνων πρωταγωνιστής Όμιλος ήταν ο ΙΟΚΑΛSG, οι αμαζόνες του οποίου πήραν και τις τρεις πρώτες θέσεις. Νικήτρια αναδείχθηκε μετά από όμορφο αγώνα διαβάθμισης μεταξύ των τριών αθλητριών η Αλεξάνδρα Παράσχη με την Clear the Way με την μοναδική άπταιστη διαδρομή. Δεύτερη ήταν η Αγγέλικα Καρακασίλη με τον Captain Cunterbunt με 4 βαθμούς και τρίτη η Θεοδώρα Κόλλια με την Carena με 8 βαθμούς.
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση