Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Greek Tourism Expo 2017

Με τη δυναμική της παρουσία τίμησε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Greek Tourism Expo 2017, που έλαβε χώρα από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017, στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Μetropolitan Expo, υπό την ομπρέλα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η Σύρος είχε το μεγαλύτερο και κεντρικότερο περίπτερο στην έκθεση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ένωσης Καταλυμάτων Σύρου. Στόχος της φετινής έκθεσης ήταν η παρουσίαση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού 12 μηνών, με αστείρευτες δυνατότητες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ελληνικοί τουριστικοί φορείς και επιχειρήσεις με εκπροσώπους του Διεθνούς Τουρισμού, συμβάλλοντας στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η έκθεση υποδέχθηκε περισσότερους από 150 Hosted Buyers από 40 και πλέον χώρες: από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο, Ιράν, Κουβέϊτ, Κατάρ, ενώ πραγματοποιήθηκε σημαντικό άνοιγμα και στις αγορές της Ασίας, καθώς συμμετείχαν Buyers από Ιαπωνία, Κίνα, Ν. Κορέα και Ινδία.

Στην έκθεση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου για να ενημερωθεί για τουριστικούς προορισμούς και να γνωρίσει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των επισκεπτών ήταν και αρκετοί διεθνείς tour operators και ταξιδιωτικά γραφεία που θέλησαν να ενημερωθούν για το νησί της Σύρου, με σκοπό την προώθηση του στην διεθνή τουριστική αγορά.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση