Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Το Ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» τίμησε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Στην ετήσια Χριστουγεννιάικη εκδήλωση του ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ παραβρέθηκε την Τρίτη ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ως επίσημος προσκεκλημένος της κ.Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Ο κ.Κώστουρος ανακοίνωσε στον 5ο Μαραθώνιο όπου για ακόμη μία φορά θα είναι αφιερωμένος στα παιδιά του ιδρύματος , ότι η συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων με το ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ που ξεκίνησε από τον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου θα συνεχιστεί όπως και.
Η κ.Βαρδινογιάννη στην ομιλία της υπογράμμισε την βοήθεια, το έργο και την ευαισθησία του Δημάρχου Ναυπλιέων προς το ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και τον ευχαρίστησε από καρδιάς αποδίδοντας του τιμητική πλακέτα.

Με την σειρά του ο κ.Κωστούρος ευχαρίστησε την κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τη συνεργασία αλλά και τη δυνατότητα που έδωσε στον Δήμο Ναυπλιέων να συνδεθεί με το Ίδρυμα Ελπίδα. Κοινός στόχος και των δύο η προσφορά στον άνθρωπο και ειδικά στο παιδί.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και ο Διοικητής και η Υποδιοικήτρια του ιδρύματος, δ/ντές των κλινικών, το νοσηλευτικό προσωπικό, γονείς και συνοδοί των παιδιών, ο τεχνικός δ/ντής του Μαραθωνίου κ.Ευάγγελος Παπ
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση