Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Επιβράβευση νεαρών αθλητών της πάλης

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων βράβευσε 9 αθλητές του συλλόγου πάλης «ΑΠΣ Τρίκαλα» για διακρίσεις υψηλού επιπέδου σε τουρνουά σε Σερβία και Ρουμανία, δημιουργώντας συνθήκες βελτίωσης. Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, αυτά τα παραδείγματα δείχνουν τη σημασία του αθλητισμού και πόσο αυτός εξελίσσει τη νεολαία. Μάλιστα, υπογράμμισε τις προσπάθειες του συλλόγου, ρωτώντας για το μέλλον του camp, αλλά και τονίζοντας τη βοήθεια του Δήμου συνολικά στον αθλητισμό και ειδικότερα στις άμεσες προσπάθειες για βελτίωση των υποδομών στο στάδιο.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών, γεγονός με το οποίο συμφώνησαν η διοίκηση και οι προπονητές του συλλόγου. Ο υπεύθυνος κ. Νίκος Τσιακάρας τόνισε ότι με τις υποδομές ο αθλητισμός βρίσκει έδαφος για ανάπτυξη, ενώ το μέλος του ΔΣΑ κ. Τζίκας έδωσε βαρύτητα στην εκστρατεία κατά του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων. Η αντιδήμαρχος κ. Εφη Λεβέντη επεσήμανε τα έργα που έχουν γίνει και τη συνδρομή του Δήμου σε θέματα υποδομών.

Ο κ. Παπαστεργίου βράβευσε τους: Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου, Δημήτρη Παπαβασιλείου, Μάριο Δήμου, Κωνσταντίνο Καφρίτσα, Χρήστο Θανασάκη, Αλέξανδρο Καφρίτσα, Απόστολο Καλόγερο, Νίκο Χρυσόμαλλο και Αθανάσιο Μπαλάφα. Το παρών έωσαν, επίσης, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Λώλης, οι προπονητές κ. Ηλίας Σιούτας, Χαράλαμπος Ντίνος και Παναγιώτης Καλόγηρος και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κ. Ψύχος.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση