Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Οι Γάλλοι «υμνούν» την Πάρο!

Μια ομάδα Γάλλων δημοσιογράφων που εργάζονται σε γνωστό περιοδικό της χώρας τους, επισκέφθηκε προ ολίγων ημερών την Πάρο, στο πλαίσιο αφιερώματος του περιοδικού στις ομορφιές του νησιού.

Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι, εντυπωσιάστηκαν απ΄όσα είδαν στο νησί, από τα τοπία του, τις παραλίες, τους γραφικούς οικισμούς του.

Δεν έγραψαν ωστόσο απλώς, διθυραμβικά σχόλια, μόνο για την Πάρο. Η δημοσιογραφική έμπειρη ματιά τους, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και ένα φλέγον θέμα της επικαιρότητας, όπως είναι οι τρέχοντες εμβολιασμοί κατά του Covid 19 που διεξάγονται στη χώρα μας, όπως άλλωστε και στη δική τους αυτή την περίοδο.

Τα σχόλιά τους ήταν εξίσου ενθουσιώδη και μάλιστα απρόβλεπτα, αν λάβει κανείς υπόψη ότι ζουν σε μια από τις πιο προηγμένες σε όλους τους τομείς χώρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το parianostypos.gr, οι Γάλλοι «περιηγητές» της Πάρου, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας του νησιού και έλαβαν γνώση της όλης διαδικασίας οργάνωσης και πραγματοποίησης του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα μας. Εντυπωσιάστηκαν από την αρτιότητα και την εύρυθμη διεξαγωγή του προγράμματος σε ένα νησί σαν την Πάρο, επισημαίνοντας ότι η άριστη αυτή οργάνωση αποτελεί μέρος του συνολικού εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία» που υλοποιεί η Ελλάδα.

Συγκρίνοντας αυθόρμητα τα ελληνικά εμβολιαστικά δεδομένα, ανέφεραν ότι η χώρα μας προχωρά καλύτερα και με ταχύτερα βήματα στο θέμα των εμβολιασμών από τη Γαλλία! Στάθηκαν ιδιαίτερα στη σημασία της επιτάχυνσης αφού είναι γνωστό ότι μέσα στο μήνα Μάιο η Ελλάδα «ανοίγει» τις δραστηριότητες της κοινωνίας και της οικονομίας, με την επαναλειτουργία των σχολείων, της εστίασης και φυσικά του τουρισμού.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση