Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ενημερωτική συνάντηση στελεχών της ΟΜΑΕ με εκπροσώπους του Τύπου

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Εκεί παρευρέθησαν εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης στους οποίους η διοίκηση της ΟΜΑΕ και της Επιτροπής Αγώνων (ΕΠΑ) ανέπτυξε σειρά από σημαντικά επίκαιρα θέματα των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου, καθώς και τον απολογισμό του 2017.

Ο κ. Δημήτρης Μιχελακάκης ,πρόεδρος της Ομοσπονδίας, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για τα προβλήματα της διεξαγωγής του Ράλλυ Ακρόπολις του 2017 και τις προκλήσεις της οργάνωσής του στις 1-3 Ιουνίου 2018, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει διεθνώς η μορφή αγώνων Ράλλυ, καθώς και στους λόγους που οδήγησαν στη μη διεξαγωγή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις το 2017.

Επιπλέον, μίλησε για την εμβάθυνση της Διοίκησης του μηχανοκίνητου αθλητισμού που έχει πετύχει η ΟΜΑΕ τα τελευταία χρόνια με την ενεργοποίηση των Εποπτικών και Πειθαρχικών οργάνων και με την «κατάκτηση» του ΑΣΕΑΔ, καθώς και για τις προσπάθειες προβολής των αγώνων, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αγωνιζόμενων και το θέμα των πινακίδων των Ιστορικών αυτοκινήτων - για το οποίο αναμένονται οι τελικές εξελίξεις από τα αρμόδια υπουργεία και τους επίσημους φορείς.

Η κα Ανίτα Πασαλή, πρόεδρος της ΕΠΑ ανέφερε το περιεχόμενο της Επιστολής της FIA που η ΟΜΑΕ παρέλαβε το ίδιο πρωί πριν τη συνάντηση - επιστολή με την οποία η Διεθνής Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι η Γενική της Συνέλευση την 8η Δεκεμβρίου επέβαλλε τη μεταφορά της εξουσιοδότησης της διεξαγωγής αγώνων (Sporting Power) από την ΕΛΠΑ στην ΟΜΑΕ για απεριόριστο χρονικό διάστημα.

Ακόμη, αποκατέστησε την αλήθεια μιας σειράς δημοσιευμάτων που εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραπληροφορούσαν για τη σχέση της ΟΜΑΕ με τη FIA και για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στις Επιτροπές της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Τέλος, ανέπτυξε με τεκμήρια τα κριτήρια για τη σύνταξη του Προγράμματος και των Προκήρυξεων των αγώνων αυτοκινήτου του 2018, και το -σχετικό με την αξιολόγηση των αγώνων- άρθρο 19 και τους στόχους προβολής και αναβάθμισης των αγώνων για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση