Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

«Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά»

Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, Ο ΑΝΤ1 στηρίζει ενεργά δεκάδες Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο.

Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», υποστηρίζει δράσεις σχετικές με το παιδί, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του.

Σε συνέχεια, λοιπόν, προηγούμενων δράσεων στο πλαίσιο της ΕΚΕ, το Δεκέμβριο του 2016, ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε μία μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έτσι ώστε να ενισχύσει ουσιαστικά το έργο του Οργανισμού.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το κανάλι στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά από τον συγκεκριμένο Οργανισμό , εξασφαλίζοντας τους τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τις πολλαπλές δράσεις και το σπουδαίο έργο του Οργανισμού, ο ΑΝΤ1 έχει σχεδιάσει και φέτος, μία σειρά από στοχευμένες ενέργειες, καθ’ όλη την περίοδο των εορτών, αλλά και μετά.

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή να στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση